Træk vejret og tab dig

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Efter nye undersøgelser er det nemlig bevist, at du kan tabe dig ved at trække vejret rigtigt. Dette er den oplagte slankekur til dig, der ikke kan overholde dine slankekure. Med denne metode kan du stadig spise dig mæt. Læs med nedenfor og find ud af hvordan.

Brug to minutter på din kur hver dag

Slankekuren lyder meget simpel, men den kræver fuld koncentration og skal holdes ved lige. Når det så er sagt, skal du kun bruge to minutter på den hver dag. Den tid burde være mulig at tage ud af kalenderen for de fleste. Lyder det ikke meget godt? Sådan gør du:

  1. Gør op med dig selv, hvornår på dagen du har mulighed for at tage to minutter i fred og ro. Hvis effekten skal være i top, skal du helst tage de to minutter på samme tidspunkt hver dag. Det optimale tidspunkt vil være lidt før sulten starter. Hvis du for eksempel spiser morgenmad kl. 8 hver morgen og bliver frokostsulten kl. 11, bør du tage dine to minutter kl. 10. Eller hvis du plejer at spise frokost kl. 12 og bliver småsulten igen kl. 16, bør du tage dine to minutter kl. 15.
  2. Sæt dig i et stille lokale, hvor du ikke bliver forstyrret. I disse to minutter er det er kun dig, det handler om. Luk øjnene og forsøg at tænke på absolut ingenting. Har du erfaring med meditation, er det nu, du skal vise dine evner.
  3. Træk vejret. Du kender sikkert til reglen om, at du skal trække vejret ind gennem næsen og ud gennem munden, når du dyrker motion. Det skal du stadigvæk, men ikke i disse to minutter. er skal du trække vejret langsomt ind gennem munden, til du har fyldt dine lunger helt op. "Synk" luften og pust så langsomt ud gennem næsen.
  4. Fortsat denne koncentrerede vejrtrækning i to minutter.
  5. Det var det!

Hvordan virker det?

Metoden lyder meget enkel, ikke? Måske lyder den urealistisk i dine ører. Men bruger du metoden flittigt hver eneste dag uden undtagelser, vil du efter noget tid lægge mærke til, at du ikke er lige så sulten. Ved at trække vejret på ovenstående måde kan du nemlig snyde hjernen til at tro, at du spiser, og du vil derfor føle dig mere mæt end ellers. Du vil naturligvis ikke tabe dig lige med det samme, men helt automatisk vil du spise mindre, og måske har du endda ikke længere brug for det uplanlagte mellemmåltid, der har det med at snige sig ind. Hvis du er tålmodig og bruger metoden flittigt hver dag, vil du kunne se synlige resultater på personvægten og på din krop efter en måned eller to. Ved at bruge denne nyfundne metode kan du tabe dig uden at gøre særligt meget for det. Så det er bare med at komme i gang!

 

Sofia Forfatter: Sofia Rabek sorab@nyheds-gruppen.dk

Annonce

SAS annonce