Tilføj det element som gør festen ekstra speciel

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Tænker du at afholde sommerfesten i haven med venner og familie, hvor du ikke ønsker, der skal mangler noget, så lej et fadølsanlæg til anledningen. Et fadølsanlæg er ofte et element, der samler folk, og hvem ønsker ikke det til et arrangement. Platan Øl giver muligheden for leje af fadølsanlæg i forskellige størrelser, hvor første servering af fadøl sker inden for blot få minutter. Her finder du tøndeanlæg, som kan klare serveringer fra 40 liter til 115 liter i timen. Det vil sige, at anlægget stort set kører konstant uden problemer. Det anbefales dog at vente 1-2 minutter mellem hver tapning for at opnå et optimalt glas fadøl. Med kompensatorhaner tilkoblet anlægget, kan du selv bestemme mængden og hastigheden på den øl, der kommer ud, hvilket typisk er at foretrække. Til mindre arrangementer på maksimum 25 personer anbefales et bordanlæg, hvor de større anlægger anbefales til arrangementer på minimum 25 personer. Et fadølsanlæg bør stå med strøm i minimum to timer, før det tages i brug for optimal virkning.

Fadøl

Platan Øl har mange års erfaring med at sælge og udleje fadølsanlæg samt rådgive sine kunder om, hvilket anlæg og mængde der er tilstrækkelig. Afhængig af festens størrelse, kan du få brug for mange fustager fadøl, hvilket Platan Øl uden problemer hjælper dig med at afgøre. Platan Øl tilbyder ligeledes levering, opsætning og afhentning af fadølsanlæg, fustager og andet udstyr, så du kan slippe for besvær og tunge løft. Derudover får du en introduktion i, hvordan du skifter fustager, og hvordan du skænker en perfekt fadøl fra anlægget. Du opnår en perfekt fadøl, ved at skænke i vandret, da du dermed opnår mindre skum på toppen af øllen. Platan Øl tilbyder tjekkiske øl, som er brygget med tålmodighed, hvilket kan smages med den klassiske tjekkiske bitterhed. Her får du fantastisk og anderledes øl, hvor alt fra klassiske til alkoholfrie varianter er at finde i sortimentet.

Så ønsker du at tilbyde din gæster kolde fadøl, så lej et fadølsanlæg til sommerens festligheder, så du kan give festen et ekstra pift, og gøre dine gæster ekstra imponerede. Til en sommerfest ønsker ingen at løbe tør for drikkevarer, herunder især kolde fadøl. Gør noget særligt for dine gæster og for festen med et fadølsanlæg.