Det kan du få ud af de kolde vinterdage

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Selvom vi nu er kommet ind i marts, er det langt fra blevet forår i vejret, og mange af os glemmer de gode ting ved vinteren, fordi vi fryser. Vinteren giver dog en masse muligheder for hygge og kvalitetstid, og inden vi glæder os for meget, til den er slut, bør vi lige nyde den først.

kolde vinterdage

Byg en snemand

Sneen har endelig lagt sig, og der er endelig mulighed for at bygge snemænd og have sneboldskamp. Hvis du har børn, vil det betyde uendeligt meget for dem, at du har lyst til at bruge tid ude i sneen sammen med dem. Det er også en oplagt mulighed for kvalitetstid med kæresten, selvom det ikke er den første tanke, når I skal på date. Prøv det.

Tag ud at kælke

kælk

Nu hvor sneen har lagt sig, er det ikke kun en oplagt mulighed at bygge snemænd og holde sneboldskamp. Stort set alle legetøjsbutikker, supermarkeder og mange andre sælger kælke i store mængder de her dage. Skynd dig ud og køb en kælk, og tag så en tur i skoven med dine nærmeste. Det er en fantastisk måde at bruge sin søndag på, uanset om I har børn med eller ej. Hvis blot I har nok tøj på, vil I slet ikke kunne mærke kulden på samme måde, og den friske luft vil bringe masser af energi.

Når I kommer hjem vil I med garanti føle, at I har fået noget ud af dagen. Kælketuren slår sofaen gange 100.

Få brugt skøjtebanerne, inden de lukker

Det kan være fristende for mange at finde en sø og vove sig ud på isen. På nogle søer er isen også tyk nok, men det er stadig en risiko, og der har været en del historier om børn, der er faldet igennem isen de sidste par dage. Men det taler vi ikke om her. I stedet bør I tage ud og få brugt skøjtebanerne rundt omkring i landet, inden de lukker.

En skøjtetur er både romantisk for kæresteparret og et heldagsarrangement for familien.

Spil brætspil i stedet for at se fjernsyn

matador

Det kan være fristende at smide sig foran fjernsynet og se TV hele dagen, når det er så koldt udenfor. I vil dog hygge jer på en helt anden måde, hvis I sætter jer sammen og tager et klassisk spil Matador eller et andet brætspil. Brætspil samler familien på en helt anden måde, end fjernsynet gør, og derfor er det vigtigt, at vi stadig husker at få brugt tid på dem. Når I spiller brætspil, vil tiden ganske enkelt flyve af sted, og lige pludselig er det blevet forår.

Drik varm kakao

varm kakao

Husk klassikeren. Vinter er og bliver den mest fantastiske undskyldning for at drikke varm chokolade. Giv dig selv lov til at nyde så mange kopper, du vil. I chokolade er der endorfiner, der gør der glad, og har du nogensinde drukket varm chokolade uden at blive glad, når du tager den første tår?

Kom ud af fjerene og få brugt weekenden ude i sneen, mens den stadig er her. Vinter er tiden hvor vi skal være sammen og nyde hinandens selskab, og den bedste måde I kan gøre det på, er ved at bruge en dag i sneen og aftenen med et brætspil. God fornøjelse.

 

Luna

Forfatter:
Luna Birk
lubir@nyheds-gruppen.dk

Annonce

SAS annonce