Det uundværlige køkkenredskab

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Der er snart ingen grænser for hvad man kan få af køkkenmaskiner og køkkenredskaber i dag. I forsøg på at gøre alle processer i køkkenet nemmere bliver der opfundet nye smartere redskaber og maskiner konstant. Hvis du spørger mig, er mange af disse unødvendige. Men er der ét redskab som alle med garanti har i deres køkken, og med god grund, så er det rivejern. Rivejern er og bliver et af min favorit køkkenredskaber og er simpelthen et uundværligt køkkenprodukt. Grunden til jeg tror at rivejern er blevet et uundværligt køkkenprodukt er, at det er simpelt, nemt at bruge og billigt.

Køkkenprodukter der opfylder de tre kriterier nævnt ovenfor er ofte de mest gængse i de danske køkkener. Derudover er det altafgørende fingerpeg om hvorvidt et køkkenprodukt er et uundværligt et af slagsen, om det bliver brugt af både professionelle og amatører. Det er præcis hvad der er tilfældet med rivejern. Alle køkkener, om det er fine restauranter eller hjemme hos mor, du kan med garanti altid finde et rivejern. Meget få køkkenredskaber har denne status i et køkken.  

Microplane er toppen indenfor rivejern

Selvom rivejern er et af de mest almindelige køkkenredskaber i de danske køkkener, findes der både gode og dårlige. Lige som med så mange andre type af produkter findes der både billige og high end rivejern. Som tidligere professionel kok, har jeg et stort indblik i forskellige køkkenredskaber og forskellige brands. Derfor synes jeg også, at jeg har ret for at komme med min holdning. Dog tror jeg ikke der er mange der vil være uenige med mig, når jeg siger Microplane producerer de bedste rivejern. Microplane rivejern er blandt professionelle i køkkenbranchen kendt som værende toppen af poppen.

Et godt eksempel på, at Microplan rivejern er det bedste du kan få er, at de har forskellige serier. Deres rivejern er delt op i følgende serier; Gourmet, Master, Elite, Professionel og Premium. Alle serier har deres unikke twist og henvender sig til forskellige scenarier. Jeg har erfaringer med alle serier og jeg kan sige at alle er af absolut højeste kvalitet. Microplane var en af de første producenter af rivejern der valgte at gå med håndtags versionen frem for det klassiske stående. Det har de haft stor succes med siden, og mange andre er gået i deres fodspor efterfølgende.

Alle Microplane serierne indeholder forskellige størrelser af huller i rivejernet. På den måde kan du få præcis det rivejern du har brug for. Hjemme i den helt almindelige familiekøkken har man måske ikke den helt store præference ift. hvordan du gerne vil have dine madvarer revet. Men kommer man ud i de professionelle køkkener er det en væsentlig ting. Der kan være stor forskel på om du skal rive gulerødder eller muskatnød. Hvis du er interesseret i at se alle Microplane rivejern, kan du finde dem på Yeschef.dk, som er en af de største webshops for køkkenredskaber i Danmark.