De fem bedste brunchsteder på Sjælland

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

"Brunch" er et sammensat ord. Det er en blanding af de engelske ord "breakfast" og "lunch", og konceptet er blevet integreret i dansk gastronomi. Langt de fleste danskere har spist brunch flere gange, og særligt de seneste fem år har konceptet fået flere og flere tilhængere. I dag findes der hundredevis af muligheder for at spise brunch på caféer alene i København. I takt med at udbuddet er blevet større, er kravene fra de sultne forbrugere også steget. Hvis du er en af de mange kræsne brunch-elskere med høje forventninger, skal du læse med her. Vi afslører nemlig 5 bud på de bedste brunchsteder på Sjælland.

1. Wulff & Konstali

Hos Wulff & Konstali slipper du både for at sidde fast med en brunchtallerken, hvor du kun kan lide halvdelen af maden, ligesom du undgår at skulle spise af en halvkold buffet. Hos Wulff & Konstali kan du helt selv sammensætte din brunch, som du får serveret i små fine skåle. På denne måde får du en frisk og lækker brunch med alle de elementer, du bedst kan lide. Du kan vælge imellem 5 eller 7 små retter at efter hvor stor din brunch-mave er.

Hvor? Wulff og Konstali har to caféer på Amager og en i Hellerup

Hvor dyrt? Prisen er 129 kr. for 5 små anretninger og 149 kr. for 7 små anretninger.

2. Mad og Kaffe

Mad og Kaffe er favoritten blandt mange aktive Instagram'ere. Ligesom Wulff & Konstali giver københavnercaféen dig mulighed for selv at sammensætte din egen friske brunch. Du kan vælge imellem 3, 5 og 7 små anretninger, der alle ser smukke ud på billeder og desuden smager himmelsk.

Hvor? København V og København S. Begge caféer er travle i weekenderne, så pas på med at være for sulten, inden du kommer.

Hvor dyrt? Mad og Kaffe serverer SU-venlig brunch. Lever du af rugbrød, kan du nøjes med at give 75 kr. for tre retter. Prioriterer du brunch lidt højere, kan du få fem eller syv retter for hhv. 115 eller 145 kr.

3. Natur Tørst

Natur Tørst er til dig, der går op i din sundhed. Det er egentlig primært en juicebar, der specialiserer sig i sunde og nærende juicer. Dog kan du også få lækre retter og en helt særlig naturplate med sunde brunchelementer inkl. en frisklavet juice.

Hvor? Amager

Hvor dyrt? Den lækre og sunde naturplate inkl. juice kan du få til en beskeden pris à 128 kr.

4. SULT

På SULT inde i indre København kan du spise brunchbuffet i to timer. Buffeten indeholder alt, hvad hjertet overhovedet kan begære. De lukker gæsterne ind over 3 seatings, og på tredje seating kl. 14 er der også et massivt kagebord. Hvis du er til brunch ud på eftermiddagen, er denne populære og travle restaurant klart at anbefale!

Hvor? København K

Hvor dyrt? 225 kr. pr. næse inkl. juice, kaffe, the og et udvalg af specialkaffer.

5. Rungstedgaard

Nu bliver det overdådigt. På Rungstedgaard kan du få en søndagsbrunch med alt, hvad hjertet begærer. Hver søndag serverer de en eksklusiv brunchbuffet, hvor du ikke mangler noget. Hertil kan du drikke lige så meget kaffe, juice og te fra Perchs tehandel, som du lyster, og du kan endda drikke dig fuld i champagne. Ja, velbekomme!

Hvor? Rungsted

Hvor dyrt? Dyrt. Men det er det værd, hvis du elsker brunch. Deres søndagsbrunch koster lige nu 345 kr. pr. næse.

 

Ann-Cecilie

Forfatter:
Ann-Cecilie Soltofte
ansol@nyheds-gruppen.dk

Annonce

SAS annonce