Kølig hvidvin på en varm sommerdag

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Det er der jo ikke meget der kan hamle op med. Du kommer hjem fra arbejde og smider tasken inden du skråer mod vinkøleren. Der ved du at du har et par gode flasker fransk hvidvin liggende klar til du kommer hjem. Du har købt dem hos Winther Vin. Du tager en med ud på terrassen, altanen eller blot ved spisebordet hvor du nyder at weekenden har meldt sin ankomst. Det er en kølig flaske Chablis du har fået fat i. Tilfreds finder du proptrækkeren frem, åbner flasken og skænker op til dig og hustruen og i sidder og snakker om løst og fast. I snakker om at det er en dejlig vin og skænker et glas mere. Det er en god vin fra Winther Vin. Find selv din egen her: https://www.winthervin.dk/

Hos Winther Vin finder du vin fra hele verden. Winther vin har en klassisk sammensætning af vin fra traditionelle vinlande som Frankrig, Italien og Spanien. Derudover har Winther Vin også vine nyere konventionelle vinlande som Danmark, Bulgarien og Makedonien.

Den Chablis du har fået fat i et produkt af det køligere klima, der findes i det nordlige Bourgogne og det giver en sprød, frisk og mineralholdig vin. Udover klimaet har den kalkholdige jord på sydvest vendte også indflydelse på vinens karakteristika. Druerne vokser på omkring 50-årige vinstokke og lagres og gæres på udelukkende ståltanke. Denne proces er for at bevare minaraliteten Chablis’en er så kendt for.

Rødvin

Kom forbi Winther Vin

Hos Winther er du velkommen til at komme forbi og smage på vinen før du køber den. Du kan altid returnere uåbnede flasker hvis de ikke skulle falde i den smag og der er altid 3 måneders returret.

Efter i har siddet og nydt et par glas kold hvidvin, går i begge i køkkenet og får gjort maden klar. I skal grille store flotte røde bøffer. Dertil hører selvfølgelig en kraftig rødvin. Der har i valgt at drikke en Marcato Baraldo til, den har du valgt sammen med vinhandleren nede i Winther Vin på baggrund af menuen. I havde flere oppe og vende men valget blev et par flasker Marcato. I trækker den op og den falder i god jord. Den er fyldig og frisk. God til kraftige retter med kød. Du får fyldt munden med en masse smage; blommer, bær, sød lakrids og krydderier.

Hos Winther får du kyndig vejledning. På baggrund af menuen lægger i sammen en plan for hvad der skal drikkes til. Det er også dine ønsker der tilgodeses, hvis du på forhånd foretrækker vin fra et land bestræber Winther sig på at give den bedste sammensætning, efter dine ønsker til dit middagsselskab.

Du er halvvejs i gennem bøffen. Der er perfekt rose ideni og den smager himmelsk, stegt på grillen overhældt med smør. Vinen i glasset komplimenterer bøffen sublimt. Den er fyldig og bliver serveret ved omkring 18 grader, så smagen ikke bliver komprimeret i kulde men kan udfolde sig til fulde. Smagen fylder munden op og kommer til sin ret i de store æggeformede bourgogne glas