Hvor finder man selskabslokaler i København?

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Konen og jeg skal jo giftes til næste år, og derfor er vi på jagt efter steder der afholder selskaber i København. Vi kigger primært på restauranter, der kan afholde selskabet i København. På den måde, kan de også stå for alt maden, så vi ikke behøver at tænke på den. Det er bare meget nemmere!

Men vi har haft en del problemer med at finde et ordentligt sted. København har jo masser af selskabslokaler, men der er bare altid noget galt. Enten er de for dyre, ser ikke ordentlige ud, har dårlig mad, ligger dårligt placeret eller noget helt femte. Det er vigtigt for os at vi kan finde et selskabslokale, der ligger godt placeret, og har en god udsigt. Derfor kunne jeg specielt godt tænke mig at finde en restaurant, der har udsigt ud over søerne, men der er desværre ikke så mange steder, der er store nok til os, der kan tilbyde dette.

Vi har dog fundet en restaurant med selskabslokaler i København, der passer lige til os – og så endda med udsigt ud over Sankt Jørgens Sø! Det er Restaurant Cassiopeia, der ligger lige for enden af søerne ved Vesterbro, der har dette fantastiske sted, som vi har fået et godt øje til. Deres selskabslokaler, er nemlig også store nok til at vi kan have op til 145 gæster siddende til spisning.

Hvis du synes at navnet er lidt mærkeligt, er det fordi restauranten er opkaldt efter et stjernebillede. Dette skyldes, at den ligger i forlængelse af Tycho Brahe Planetariet. Derfor kan vi faktisk også udvide festen til at forgå i kuppelsalen, hvis bare der er gæster nok. Dette kunne selvfølgelig være en super fed mulighed til vores selskab.

Flere muligheder for selskaber

De tilbyder at afholde alle mulige forskellige former for selskaber i restauranten, blandt andet brunch selskaber, barnedåb, konfirmationer, julefrokoster, påskefrokoster, firmafester og selvfølgelig også bryllupper! Perfekt til vores behov for selskabslokaler!

Stedet er simpelthen perfekt til et bryllup, fordi deres selskabslokaler, har udsigt ud over søen og København i det hele taget! Der er desuden en stor, fin terrasse, som jeg er sikker på vil være perfekt til både at få taget bryllupsbilleder og billeder af gæsterne på!

Indtil videre har vi kun snakket i telefonen med dem, hvor vi snakkede datoer og menuen for selskabet.

De tilbyder en menu, man selv kan sammensætte, der er inspireret af stjernerne og det nordiske køkken. Og hvis vi selv havde flere tilføjelser, kunne de sagtens finde ud af det, hvis bare vi skrev til dem i god tid.

Placeringen for selskabslokalet ligger også super centralt i forhold de gæster, der har brug for overnatningsmuligheder. Da restauranten ligger lige i hjertet mellem Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Indre By, er der tonsvis af muligheder for både hoteller, hostels og Airbnb-lejligheder. Transportmulighederne er derfor også sublime i forhold til de gæster, der kommer fra resten af landet. Placeringen kan derfor simpelthen ikke være bedre, i forhold til et selskabslokale i midten af København.