Få baren hjem til dig

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Vil du gerne have alt det gode fra baren hjem til dig selv eller til din fredagsbar på firmaet, så skal du spidse øre. Det kan nemlig lade sig gøre med Just Serve It. De har specialiseret sig i at levere cocktails direkte hjem til dig og din fest. Med cocktails leveret direkte hjem til dig får du alt det bedste fra baren og du skal ikke gøre nogen selv. Med cocktails fra Just Serve It, får du leveret eller kan selv hente, færdigblandede drinks der er lige klar til at drikke og hælde ned i snapsskaftet.

Cocktails

Du skal faktisk kun vælge hvilke af deres drinks du gerne vil servere for dine gæster til dit arrangement, også bestille dem på websitet. Så bliver cocktailsne leveret eller du kan vælge selv at hente dem, i København K. Det er cocktails af høj kvalitet og de har smagen i højsædet.

Med cocktails fra Just Serve It slipper du for at skulle købe ind til, og blande dem. På den måde kan du fokusere på andre ting. Du kan lave nogle sjove indslag eller lege til festen.

Cocktails – så nemt!

Det er virkelig nemt at få lækre og billige cocktails til sin fest. De skal kun bestilles, hældes i glasdispenseren som medfølger i bestillingen og leveres samtidigt. Så er det bare at hælde op og hæve glassene og sige skål. Det er en perfekt måde at starte en god fest og de smager helt vildt godt. Det er bare at prøve det.

Når du skal vælge cocktails kan du vælge mellem dem som er oplistet på hjemmesiden, men du kan også komme med forespørgsler til Just Serve It også kan de måske efterleve dine ønsker – det er et forsøg værd. De tager gerne imod særlige og specielle ønsker og vil efter bedste evne forsøge at efterleve dem, hvis det står i deres magt.

Men en minimal indsats kan du imponere veninderne, kollegaerne eller hvem du måtte skulle stå for at traktere. Det er bare at bestille en eller flere forskellige gode cocktails fra Just Serve It og så er den hjemme. Du kan få en bredt udvalg af de mest populære cocktails. Der er med rom, vodka, tequila, likør og en masse andet. De findes også i en masse farver til at pynte festlokalet op. Cocktails er færdigblandede og du skal ikke tænke på noget med dem. Ej heller skal du tænke på at stå og huske at lave isterninger i god tid, for det medfølger også når du bestiller cocktails. Så alt er klar. Ydermere følger det tilbehør med til cocktails i form af bær eller grønt til pynt, så de kommer til at sidde lige i øjet og være super flotte.

Jeg synes det er et super koncept og vil højst sandsynligt benytte mig af det. Det er nemt og lader til at fungere perfekt. Næste gang jeg skal have gæster på besøg eller holde et større arrangement vil jeg helt sikkert tænke på Just Serve It