Udvid din spilleoplevelse med Sims 4 Udforsk Universitetet

Sims er i dag for mange mennesker i Danmark et rigtig populært og velkendt spil til din computer. I spillet kan du bygge huse og lave forskellige karakterer, de såkaldte simmere, og med Sims 4 er der derudover kommet mange udvidelsespakker. På den måde kan du rigtig fordybe dig i spillet og dine simmeres hverdag. En Sims 4 udvidelsespakke, der er værd at kigge nærmere på, er Sims 4 Udforsk Universitetet.

Få mange nye spillemuligheder og ændre dine simmeres liv

Når du køber en udvidelsespakke til Sims 4, får du altid nye spændende muligheder. De kan ændre dine simmeres liv og hjælpe dig med at forny dit spil. Det er med andre ord med udvidelsespakker, at du kan skabe mange af de større udviklinger i dit spil. Ved at investere i en universitetspakke får du flere forskellige nye valgmuligheder, når du spiller. Du får for eksempel med Sims 4 Udforsk Universitetet:

  • Mulighed for at vælge uddannelse til dine simmere, hvad enten du føler, at jura, undervisning eller ingeniøruddannelsen er det rigtige for dem
  • Nye aktiviteter såsom fodbold eller hænge ud med bofællerne. Det kan både være privat og under skoleaktiviteter
  • Mulighed for at udforske forskellige universiteter, udvalg på universiteterne, bo på kollegie og få medstuderende

Du får dermed flere muligheder for at forme både dine simmeres liv inden voksenlivet og dit spil. Du får altså med andre ord en ny dimension til spillet.

Sådan kommer du i gang med at spille Sims 4 Udforsk Universitetet

Når du investerer i denne udvidelsespakke til Sims 4, skal du være opmærksom på, at du ikke får den som en fysisk genstand. I stedet modtager du en produktnøgle over din mail. Den kan du bruge til at indløse udvidelsespakken via Origin-platformen. Herefter kan du installere og downloade den.

Udvidelsespakken fungerer dog kun, hvis du samtidig har installeret og downloadet grundspillet Sims 4 på Origin. Har du grundpakken, kan du nemt få Sims 4 Udforsk Universitetet ned på enten din PC eller Mac computer. Du kan med andre ord bruge udvidelsespakken, uanset hvilken computer du har.