Flyttet til en ny by? Sådan glemmer du aldrig din hjemby!

Du ved hvor alle supermarkederne er, du kender alle de gode pizzariaer og uanset hvor du kigger hen, så ser du ikke bare gader og bygninger, men også en hel del minder foran dig! Som teenager glædede du dig måske til at komme væk, men din kære hjemby vækker trods alt stadig stærke følelser og gode minder som du aldrig vil glemme. Ens hjemby definerer også hvem man er i dag og har givet dig et værdisæt med i livet, som er unikt og som du ikke får andre steder i landet! Fordi mange har en tæt og kærlig tilknytning til ens hjemby, vælger mange at hylde hjembyen på mange forskellige måder.

 

Byplakater

Den populære måde at hylde ens rødder på, er ved at købe en af de såkaldte byplakater. En byplakat er en plakat som gennem en illustration af byens kendetegn, viser hvad det er for en by der er tale om. På den måde kan alle der kommer i ens hjem se, hvor i landet man er fra og man bliver også selv dagligt mindet om hvor i landet man er dannet. Vissevasse laver de populære byplakater og her kan du blandt andet få disse plakater fra disse byer:

 

  • Århus plakat
  • København plakat
  • Randers plakat
  • Roskilde plakat
  • Silkeborg plakat
  • Skagen plakat
  • Middelfart plakat

 

Plakater fra Vissevasse er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at pryde dit hjem med flotte illustrationer som har masser af personlig betydning for dig!

 

Gå på merch-shopping i din gamle hjemby

En anden ting som du også kan gøre for at bevare mindet om din hjemby, er ved at gå på merch-shopping i hjembyen. Det kan du blandt andet gøre ved at besøge byens turistkontor eller rådhus/borgerservice – her kan du mange gange finde merchandise du ikke anede fandtes! For eksempel kan du ofte finde ting som køleskabsmagneter med en illustration af din hjembys største turistattraktion – så næste gang du er forbi hjembyen kan du passende tage ind og kigge udvalget igennem. En ting som mange også vælger at gøre er, at købe en masse postkort fra hjembyen og sætte ind i en ramme. På den måde kan du skabe din egen byplakat ud fra en masse forskellige postkort.