Til Golden Sands for at nyde sommeren

Nu er det slut! Jeg har simpelthen tilbragt for mange halvlunkne somre i Danmark, i et potpourri af regn, blæst og overskyet vejr! Jeg gider simpelthen ikke at bruge endnu en surt optjent ferie på at sidde indenfor, når man kunne nyde solen og livet i et varmere land, hvor der er langt større garanti for godt vejr og lange nætter.

Derfor har jeg samlet drengene, som jeg plejer at tage i sommerhus med i sommerferien, og vi har købt en ferie sammen.

Vi sad og kiggede lidt rundt på nettet for at finde ud af hvor vi skulle hen. Da vi stadig alle sammen er under 22, besluttede vi os for at tage et sted hen, hvor der også var et godt natteliv, som vi kunne slå os løs i.

Derfor endte det med at vi købte en rejse til Golden Sands for at få det bedste fra begge verdener – ren Hannah Montana!

I Golden Sands er der nemlig super lækkert, og masser af byliv om aftenen. Her ligger en masse fede steder, hvor man kan komme til forskellige parties og feste igennem. Desuden, har Golden Sands heller ikke fået sit navn ved et tilfælde. Stranden, som ligger ud til Sortehavet, er en af de smukkeste strande jeg endnu har set på billeder. Sandet er helt fint og gyldent, og vandet er azur-blåt, som var det taget ud af en Bounty-reklame i start 90’erne. Derfor skal vi helt sikkert herud og nyde de ca. 30-35 grader der er dernede om sommeren, og det lækre lune vand, når vi får brug for en kølende dukkert!

Jeg glæder mig simpelthen sådan til ikke at stå med en følelse af at have spildt alle mine penge på sommergarderoben, fordi der er solskin og dejlig varme i Golden Sands!

Noget af det fedeste ved at tage til Golden Sands, er også deres party hoteller, som er lavet specielt til unge mennesker der kommer for at feste og have det fedt. Disse party hoteller har typisk det mest basale man skal bruge, en seng, toilet og bad, og så selvfølgelig en masse lækre fælles faciliteter, som pool, bar restaurant osv. Værelserne er måske ikke de mest fancy, men vi skal jo også bare sove her, og så ligge ved poolen og slappe af og feste. Derfor er party hotellerne i Golden Sands, lige hvad man har brug for, når man er der!