Bliv manager for dit yndlingshold i Football Manager 2019

Bliv manager for dit yndlingshold i Football Manager 2019

Traditionen tro udkommer det nyeste Football Manager altid i slutningen af året, nærmere bestemt november. Ligesom med mange andre sportsspil følger Football Manager den respektive fodboldsæson. Det betyder også at Football Manager 2019 udkommer lige efter den nye sæson er gået i gang. Da de fleste store fodboldligaer starter allerede i august, kan det måske undre nogen, at Football Manager 2019 først kommer ud til november. Dette skyldes at Sports Interactive, som er spillets udvikler, gerne vil sikre sig, at spillet er så virkelighedsnært som muligt. Som fodboldfans ved, kører det europæiske transfervindue, som er den periode hvor det er tilladt at købe og sælge spillere i, til og med slut august. Ved hvert transfervindue er der mange spillere der skifter klubber og noget af det absolut vigtigste for fans af Football Manager 2019 er, at spillerne spiller i de rigtige klubber. Derfor trækker Sports Interactive udgivelsen helt til november. På den måde sikrer de sig, at spillet er helt opdateret i forhold til den nystartede sæson og det er noget køberne af spillet sætter pris på.  

Football Manager 2019 handler i bund og grund om, at du kan udleve din manager drøm. Om det bliver i spidsen for din yndlingsklub eller en anden klub er helt op til dig. Football Manager 2019 er en yderst realistisk simulering af virkelighedens fodboldverden. Det giver dig derfor muligheden for, at påvirke den internationale fodboldscene på den måde du ønsker.  

Kun fantasien sætter grænser i Football Manager 2019

Der findes mange måder at spille Football Manager 2019 på. Den klassiske måde er, at du tager styring over en vilkårlig klub og så kører spillet ellers derfra. Udover den klassiske måde at spille Football Manager 2019 på, er der også en masse andre måder at spille spillet på. Her er Football Manager 2019 edtior, en sand fan favorit. Med editoren kan du skræddersy spillet fuldstændig efter dine præferencer. Det kan ændre alt. Hvis du gerne vil have en bestemt spiller er i en anden klub end normalt kan du gøre det. Du kan også sørge for en klub har flere penge end normalt. Du kan sågar ændre spillernes individuelle evner og ændre deres navne hvis du vil. Det er bare nogle af de få ting du kan gøre med Football Manager 2019 editor. Dog foretrækker langt de fleste, at spille Football Manager 2019 på den klassiske måde, da det er den mest realistisk og virkelighedsnære måde at spille spillet på.

Har du aldrig prøvet et Football Manager spil før, men overvejer at købe Football Manager 2019? Så er 2019 udgaven en oplagt mulighed for at komme i gang. Football Manager 2019 er med længder den bedste udgivelse i spillets historie, som går helt tilbage til 1992, hvor spillet i øvrigt hed Championship Manager, men med samme udvikler hold bag. Derfor skal du ikke holde dig tilbage. November 2018 er udgivelses måneden for det nyeste skud på stammen, Football Manager 2019.