Tag dit barn med på cykeltur med en Trybike

Ønsker du at tage dit barn med på en lille cykeltur? Er din søn eller datter træt af at gå ture til supermarkedet, langs stranden eller i skoven, så er dette muligvis ideelt for dig og dit barn. Trybike er en løbecykel til dit barn, som ønsker at bevæge sig på en ny måde. Cyklerne som er designet i Holland, er af metalmateriale i retro look, hvor detaljerne på sadel og styr er i brune nuancer. En løbecykel er en god start til dit barn, som er ny som cyklist, og giver en god overgang til en større cykel. Trybike er en 2-i-1 cykel, som er designet til at kunne ændres fra en 3-hjulet til 2-hjulet på ingen tid, og kræver blot et tilkøb af ekstra hjulsæt. Når dit barn er klar på nye udfordringer, kan du fjerne det tredje hjul. Både styr og sæde kan ligeledes justeres op og ned afhængig af behov. Dermed kan cyklen følge barnets udvikling fra start og indtil 6 årsalderen.

Trybike

Trybike har blandt andet vundet ’Baby Innovation Award 2018’ for den smarte funktion. For både det retro look og for at sikre stabiliteten på cyklen, er brede dæk tilført cyklen. Trybike findes i mange forskellige vintage farver såsom rød, grøn, sølv og sort, så der med garanti findes en, som vil falde i god jord hos dit barn. Lige så vel findes hjulenes dæk i lyse og mørke farver, så de matcher den stil, man ønsker cyklen. Ved køb af en Trybike medfølger der klistermærker i forskellige designs, som gør det muligt for dit barn at sætte sit eget præg på cyklen. Loukrudt tilbyder ligeledes en matchende cykelkurv i flet med læderstropper i samme retro stil som cyklen. Derudover findes cykelhjelmen i den vintage grønne farve i både x-small og small. Selvom cyklen er egnet til udendørsbrug, kan den også bruges til at øve sig inde i stuen, så man er helt klar til at komme ud på stier og veje. Det anbefales desuden at den opbevares tørt, når den ikke er i brug for længere holdbarhed.

Med en løbecykel fra Trybike, som du kan købe hos Loukrudt, kan du være med til at styrke dit barns motorik, balance og koordinationsevne.