Sebra – Kvalitetsprodukter til børneværelset

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Sebra er et brand der laver interiør til børn og børneværelset i klassisk dansk design. Virksomheden har eksisteret i mere end 10 år, og har en produktportefølje på kvalitetsmøbler, tekstiler, legetøj og accessoires. Sebra blev i 2004 grundlagt af Mia Dela, som i nogle år inden arbejdede som designer. I 2002 blev Mia gravid med sønnen Gustav, og i projekt indretning-af-børneværelset var der ikke det store marked indenfor børneinteriør, som faldt i Mias’ smag rent kvalitetsmæssigt eller designmæssigt. Derfor tog hun beslutningen om at starte virksomheden Sebra. Det der kendetegner brandet er, at det er et moderne design, og farvevalget er kombineret på en nytænkende måde, hvor hækling, strik og gamle håndværksformer indgår. Sebra har et mål om at tage ansvar på det samfundsmæssige og miljømæssige område. Derfor er mange af produkterne blandt andet økologiske. De er kendte for at yde en god service, hvor kundetilfredshed er i højsædet. Derfor bliver produkterne eksempelvis altid leveret på rette sted til den aftalte tid og pris.

Sebra Seng

Sebras’ produkter

Nogle af Sebras’ mest populære produkter er en Sebra seng og Sebra sengerand. Med disse produkter er du og dit barn garanteret en god nattesøvn. Sengen er populær, da den vokser i takt med barnet, og dit barn har derfor mulighed for at bruge den fra nyfødt. Dette er muligt med den justerbare bund, som er en integreret del af sengen. Både ovennævnte og den gode kvalitet, som sengen er lavet af, betyder, at sengen er kendt for at gå i arv fra generation til generation. Med de mange forskellige neutrale farver, som sengen tilbydes i, kan du udvælge den, som passer til din indretning af børneværelset. Derudover er Sebra sengen i birketræ behandlet med materialer, som er antibakterielle, miljøvenlige og i giftfri maling. Dette er med til at sikre et bedre og renere indeklima på børneværelset, samtidig med at det beskytter barnet sundhed. For at beskytte barnet bedst muligt, når det sover, så kan du tilkøbe en Sebra sengerand. Sengerandene fra Sebra tilbydes i forskellige farver og tykkelser. Den er med til at skabe en tryghed for barnet, samtidig med at den har en god komfort. Den er udstyret med en skjult YKK-lynlås, som gør det muligt for dig som forælder at tage betrækket af og vaske det i vaskemaskinen ved behov.

Loukrudt tilbyder et bredt sortiment af Sebra, så ønsker du inspiration til indretningen af dit barns værelse, så tjek det ud.