Derfor skal du tage på singlerejser 2018 og 2019

singlerejser 2018

Med Events4Singler kan du tage på de fedeste singlerejser 2018. Oplev Balis mystik og magi eller tag på sol og sportsrejse til Rødehavet i Egypten. I 2019 kan du se frem til en unik rundrejse på Cuba og måske endda et flodkrydstogt gennem Zarens Rige. Alle disse singlerejser 2018 og 2019 har du mulighed for at sætte i kalenderen, hvis du tager af sted med Events4Singler. Udover singlerejser tilbyder Events4Singler også, at du kan blive en del af et fællesskab med andre singler, som tager på singlerejser af samme grund som dig. Nemlig af den grund, at du har et ønske om at finde nye rejsevenner, bekendtskaber og måske endda en kæreste.

Singlerejser er et privilegium, du har som single

I vores samfund får ord og vendinger nogle gange nye betydninger, fordi de bruges forkert eller i nye sammenhænge. Ligesom ordet “bjørnetjeneste” har ændret betydning med årene, har ordet “single” også fået noget, der ligner en ny betydning. Med det menes der mere i form af, hvad ordet associeres med. Desværre er ordet “single” blevet mere negativt ladet, og for mange er det næsten en skam at være alene, hvis ikke det har været et aktivt valg.

I stedet for at fokusere på alt det negative ved at være single, bør du fokusere på alle de privilegier, der hører med. Singlerejser og ikke mindst Events4Singlers singlerejser 2018 er et privilegium, du har som single. Disse singlerejser skal ikke ses som et ihærdigt forsøg på at finde kærligheden. Nej, disse singlerejser bør ses som en fantastisk mulighed for at nyde den frihed, der også hører med singlelivet. På disse singlerejser 2018 har du mulighed for at møde enormt mange nye mennesker på din egen alder og med de samme interesser. Du har mulighed for at få nye rejsevenner, som måske endda kan holde ved resten af dit liv. Selvfølgelig giver singlerejser dig også mulighed for at finde kærligheden. Det smukke ved disse singlerejser er, at det ikke er et must. Med Events4Singler handler det lige så meget om at få nye rejsevenner. Du kan prøve kærligheden af, hvis du vil. Viser den sig at skuffe igen, så gør det ikke spor. For på disse singlerejser 2018 har du ingen forpligtelser.

Poul Hjortbøl som guide

Poul Hjortbøl er ejer af Events4Singler, og det er også ham, der arrangerer de forskellige singlerejser 2o18 og 2019. Men det er ikke det eneste, Poul Hjortbøl gør. Poul Hjortbøl deltager nemlig også i de enkelte singlerejser 2018 og 2019. Måske bliver han altid ikke din rejseguide, når det kommer til kultur i det enkelte land. Men Poul Hjortbøl kan guide dig i at tage på singlerejser og hjælpe dig med at socialisere med dine rejsekammerater, så de kan blive dine rejsevenner.

Så… Hvad venter du på?

Lisa
Forfatter: Lisa Nielsen
linie@nyheds-gruppen.dk