Fordele ved cargo pants

Jeg har investeret i mine allerførste par cargo pants for noget tid siden. Det har nærmest været øjenåbner for mig, for jeg har nærmest ikke gået i andet siden! … eller jo, cargo shorts, men det må jeg snakke om en anden gang – nu handler det om cargo pants!

Der er mange fordele ved cargo pants. Alt fra måden de er lavet på, til designet. Derfor har jeg prøvet at lave en liste til jer, så I forhåbentligt også kan få øjnene op for hvor fed og fantastisk denne type buks er.

Jeg købte selv mine cargo pants hos Molecule.dk, hvor de har mærket Molecule, som er utroligt god kvalitet!

1.     Kvalitet for pengene

Med cargo pants får du virkeligt meget kvalitet for pengene. Cargobukser er lavet med fokus på at kunne holde til en aktiv livsstil, og er derfor også af en kvalitet der tillader dette, uden at bukserne bliver hurtigt slidte, selv ved hårdt brug. Stoffet, som bukserne er lavet af, er ofte tykkere end andre bukser af bomuld, og syet med grovere syninger, hvilket gør at de holder til mere end almindelige bukser.

Jeg har godt nok lige købt mine cargo pants, men manden i butikken som jeg købte dem i, fortalte at han tit havde kunder som fortalte at de havde haft det samme par, som de havde haft i 10 år, og nu endelig havde købt nogle nye, fordi de havde fundet det samme mærke hos ham. Det siger altså lidt om kvaliteten, som nogle producenter af cargobukser kan levere!

2.     Fede designs

Der findes et hav af forskellige designs af cargo pants! De originale bukser, er medium baggy, og minder meget om almindelige bukser i designet. Det er også disse cargo pants man ser langt flest af, men de findes både i slim fit og baggy fit. Sidstnævnte var meget populære igennem halvfemserne og op gennem nullerne, men har nu fået en velfortjent pause, inden de sikkert kommer på mode igen engang. Til gengæld, er slim fit cargo pants blevet moderne – især i kvindemodeller.

Med hensyn til motiver, kommer cargo pants normalt i 3 forskellige typer af bukser. Der er de ”almindelige” grønne army bukser, i den velkendte grønne farve. Det er højst sandsynligt også denne, du har set folk gå med. Vil du have det lidt mere offensivt, kan du købe et par camo bukser, med camouflage motiv, som er super fede.

Ud over disse, er der alle de andre farver, som er kommet til senere. Her findes alle mulige forskellige farver, blandt andet brun, khaki, gul, orange osv.

3.     Cool historie bag bukserne

Ordet ”cargo pants” stammer faktisk fra deres historie som militærbukser helt tilbage i 1930’erne, hvor de første gang blev taget i brug af det engelske militær. ”Cargo” er jo engelsk for ”last” og de fik deres navn fordi deres store lommer gav mulighed for soldaterne til at bære ekstra ammunition og forbindinger, når de var ude i felten. Dette gjorde, at de lynhurtigt blev populære, og adopteret af mange af de store militærnationer til brug af camouflagebukser. Cargo bukser er simpelthen for fede!!