Plakater i høj kvalitet

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

De seneste år er det blevet mere og mere populært at hænge plakater op på væggene, da det er en flot og udtryksfuld måde at indrette sit hjem på. Rigtig mange hjem har i dag en flot plakatvæg, hvor der er mange plakater samlet i en stor klynge.

Et soveværelse i grå og hvide nuancer

Plakater kan få et mere eksklusivt udtryk, hvis du indrammer dem, og det er noget, der gør en kæmpe forskel for dine plakater, når de kommer op på væggene.

Noget af det vigtigste, når du vælger plakater til dit hjem, er naturligvis, at plakaten er flot, og at der er lagt vægt på detaljerne, så du får et produkt, der ikke bare ser flot ud, men som også tilføjer noget ekstra til din yderligere indretning.

Plakater designet af rigtige mennesker

Det har aldrig været nemmere for firmaer at komme i gang med at designe plakater. Men hvor rigtig mange springer over, hvor gærdet er lavest, gør det endnu større forskel, når plakatdesign er lavet og tegnet af rigtige mennesker.

Der er mange firmaer, der bruger software til deres motiver, men hos ViSSEVASSE sidder vi selv og håndtegner de enkelte designs, der er inspireret af hverdagen. Det er en længere proces, men resultatet bærer også præg af, at der er ægte mennesker med følelser og inspiration bag.

Farverne er nænsomt udvalgt, så du får plakater, hvor der er fokuseret på den mindste detalje, og som fortæller visuelle historier, som du selv er med til at fylde indhold ind i.

Trykt lokalt

Vi er stolte af at blive trykt lokalt af dygtige trykkere, der ikke går på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigt at levere plakater i høj kvalitet, så de detaljerede motiver kommer ordentligt til sin ret, og så du modtager en plakat, der føles lækker og som reflekterer farverne flot.

Plakater er en genial måde at indrette din bolig på og kan bruges til alle rum. Vi har et stort udvalg af plakater i flotte motiver, som du kan gå på opdagelse i. Vi er sikre på, at du kan finde en masse motiver, der taler til netop dig.