Hvilke typer af opgaver kan anlægsgartneren hjælpe med?

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Svaret på overskriften er, at en anlægsgartner i Roskilde nærmest kan hjælpe med det hele. I hvert fald med alt, som er haverelateret. Dvs. alt som du har udenfor.

Når det kommer til et flot hjem eller til et stort boligbyggeri, så spiller udendørsområderne en kæmpe betydning for helheden. I de gamle 70’er boligbyggerier var det ofte begrænset, hvad man gjorde med grønne områder. Man havde lidt græs og så plantede man nogle træer. Det var pænt og dejligt, da man lige lavede det, men flere år efter virker det bart og kedeligt. Selve lejlighederne kan være fine nok, men hvis man vil skabe fælleskab, er det vigtigt, at man har fællesområder, som alle kan være stolte af.

Det er præcis det, som en anlægsgartner kan hjælpe med.

anlægsgartner roskilde

Anlægsgartner Roskilde – store og små opgaver

Det er klart, at meget af tiden har almindelige mennesker ikke brug for en stor helhed og vision. De har måske brug for at lægge nye fliser eller et andet mindre haveprojekt. Det kan virke uoverskueligt for dig, men det er det ikke for en anlægsgartner, for de har gjort det masser af gange før.

Når du benytter en anlægsgartner, finder du ud af, at de kan få dine udendørsarealer op på et niveau, som du slet ikke vidste, kunne lade sig gøre.

For privatpersoner med en mindre have, kan de bl.a. hjælpe med:

  • Daglig haveservice, hvor de luger, klipper, fejer osv.
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Græsplæner
  • Opsætning af hegn
  • Støttemure​

Ja, de kan sådan set stå for alt, som har med dine udendørsarealer at gøre. Når du benytter en anlægsgartner, kan du også lave en fast aftale, så du kan spare penge. Det er ofte anvendt af privatpersoner med en stor have eller andelsforeninger.

Havedesign mm.

For privatpersoner og virksomheder kan en anlægsgartner også stå for et helt nyt havedesign. Det benyttes ofte, hvis du er træt af din gamle have, men du har ikke selv lyst til at bruge tiden på at gøre den flot. Her hjælper en anlægsgartner dig fra design til udførsel.