Noget så simpelt som et hundehalsbånd

Hvis der er noget som jeg tænker vi kan blive enige om, så er det at et hundehalsbånd er et simpelt produkt. Godt nok findes der forskellige varianter, både i forhold til materiale og udseende. Men jeg vil ikke kategorisere det som værende et kompleks produkt – og dog! Jeg tog mig selv i, at bruge langt mere tid på at købe et nyt hundehalsbånd forleden, end jeg først lige havde forestillet mig. Vi må ikke glemme at vores hunde er som vores børn, der er ingenting der bliver overladt til tilfældighederne, og det gælder også hundehalsbånd. 

Jeg har i mange år haft et hundehalsbånd i læder til min hund, Cleo (labrador retriever), da jeg har gode erfaringer med læder. Selvom jeg ved mange også foretrækker nylon. Men selvom læderhalsbånd er yderst holdbare, så holder de ikke for evigt. Derfor skulle jeg ud og købe et nyt. Det var slet ikke så simpelt som jeg havde regnet med. 

Som at købe tøj til sig selv

Jeg køber ofte tøj online, både til mig og mine børn. Derfor regner jeg også mig selv for at være rutineret på området. Da jeg sad og scrollede gennem Design for Pets udvalg af hundehalsbånd, fandt jeg hurtigt ud af, at det ikke ville blive nemt at vælge. Det gamle læderhalsbånd, var et helt simpelt brunt et af slagsen. Men da jeg så hvor mange forskellige hundehalsbånd de havde hos Design for Pets, blev jeg meget i tvivl. Det var fuldstændig som at sidde og kigge på tøj til sig selv.

Selvom jeg ikke er stolt af det, så endte jeg faktisk med at købe 2 forskellige hundehalsbånd til Cleo. Både et helt standard et, lige som det han havde før, men også et lidt mere festligt et. Har du selv hund, så vil jeg virkelig anbefale dig at klikke forbi Design for Pets side og kigge alle deres hundehalsbånd igennem, der er virkelig noget for alle. Dertil har de både læder og nylon halsbånd. Så hvis du foretrækker det ene frem for det andet, er det intet problem. Jeg ved nogen har et af hvert, så alt efter om hunden skal i vandet, så kan de skifte halsbånd, hvilket faktisk er ret smart.