Hvad er botox – og hvorfor er det så populært?

Det er ikke til at komme uden om – botox er her, der og alle vegne uanset hvem du snakker med og hvad du læser. En botoxbehandling kan nemlig gøre dit ansigt stramt og pænt og udglatte eventuelle rynker og ujævnheder du end skulle gå og være ked af. Botox er nemlig et middel som går ind og forhindrer frigivelsen af signalstofferne fra nerverne og ind til musklerne, og på den måde undgår din hud at lave de berygtede rynker i dit ansigt. Botox kan dog også bruges til mange andre ting end til at udglatte rynker. Botox bruges også af mange som behandling mod tunge øjenlåg og tandkødssmil.

 

Historien om botox

Botox er faktisk ikke en helt ny opfindelse – tilbage i 1950’erne blev botox nemlig opdaget, da man fandt ud af at midlet var utrolig godt mod spasmer, netop fordi at det blokerer signalet mellem nerver og muskler. Det blev derfor brugt til at hjælpe folk der havde problemer med spasmer i ben og hals samt folk der oplevede problemer med overdreven blinken. Det var først i 1980’erne at botox ved et tilfælde blev opdaget som behandling mod rynker. En kvinde som oftest kom for at få behandlet hendes spasmer, bad klinikken om at putte lidt botox ind i hendes panderynker – hun havde nemlig opdaget, at botox behandlingen gjorde hendes hud glat og fin. 

 

Find en behandler du er tryg ved

Vi mennesker er meget følsomme hvad angår vores ansigt, da det er det første man lægger mærke til hos et andet menneske – og derfor er det heller ikke hvem som helst der skal udføre indgreb i dit ansigt. Det er derfor vigtigt at du finder en behandler og et behandlingssted som du har tillid til og som du er tryg ved at lade dig behandle hos. Ønsker du at få foretaget botox København, så er Inviocare et rigtig godt bud. De har nemlig gode botox tilbud og botox priser der er svære at sige nej til – og så har de et super skønt og meget professionelt personale som ved hvad de laver.