Lad dine smykker definere hvem du er

Det er de små ting som gør den helt store forskel – det er nemlig mange gange detaljerne man bliver draget af! Din udstråling og din fremtoning defineres mange gange også af de accessories du vælger at tage på, og her er smykker ingen undtagelse. Scrouples er et dansk smykkebrand som tror på selv samme ideologi, og derfor har de udarbejdet et smukt og betagende sortiment af fine og beundringsværdige smykker. En af deres populære kollektioner hedder Kleopatra Jewellery og er stærkt inspireret af den egyptiske dronning, der med sine mere end 20 år på tronen, er indbegrebet af en stærk og magtfuld kvinde. Scrouples har derfor lavet en kollektion inspireret af den stærke kvinde Kleopatra med det formål, at få alle kvinder til at føle sig stærke og elegante på en og samme tid.

Føl dig stærk og elegant med Kleopatra ørestikker

De smukke Kleopatra ørestikkere er fine og enkle i designet, men har samtidig et tvist af robusthed som udviser styrke – dermed er de et perfekt billede af den egyptiske dronning. Disse ørestikkere findes i både hvidguld eller rødguld, så uanset om du er til en kold tone eller en varm tone, så kan du finde en ørestikker som passer til dig og din hudtone og præference. De fine Kleopatra ørestikkere består af en stor og glimtende brillant som folk på afstand kan se og beundre på lang afstand!

Køb en beundringsværdig Kleopatra ring

Den egyptiske og smukke dronning Kleopatra er velkendt for sin hovedbeklædning som dannede ring rundt om håret. Dette bånd har været en stærk inspiration for Scrouples som har lavet en fantastisk ring der på mange måder symboliserer selvsamme magt. Kleopatra ringen har en stor brillant omkranset af mindre diamanter og kan fås i forskellige materialer. Du kan vælge imellem hvidguld og rødguld alt efter hvad du foretrækker – og så passer de perfekt til de smukke og beundringsværdige Kleopatra ørestikkere. 

Det store billede er som bekendt defineret af detaljen, og derfor kan disse små smykker være med til at definere dig som en stærk, smuk og ikke mindst elegant kvinde.