HAY design – dansk og moderne design

I starten af 1900-tallet bliver også kaldt for den danske guldalder for design. Designere som Poul Henningsen, Piet Hein og Louis Poulsen er blot nogle af de kunstnere som spyttede den ene genialitet ud efter den anden, hvilket har været stærkt definerende for os som danskere senere hen. I 2002 kom der dog en ny komet til møbel verdenen – HAY blev nemlig stiftet af ægteparret Mette og Rolf Hay og har oplevet stor succes både herhjemme men også i udlandet, hvor virksomheden eksporterer til en lang række lande. HAY design er inspireret af det nordiske og minimalistiske, men har også tendenser til at være mere vovede og farverige, hvilket er faldet i forbrugernes smag. De to mest populære produkter fra HAY på siges at være deres berømte About A Chair stol og ikke mindst deres Tray Table sofabord. Klik her for at læse mere og for at finde HAY design til dit hjem – her kan du nemlig se et fantastisk stort udvalg og få leveret til hoveddøren uden at du behøver at bekymre dig om det.

 

About A Chair stolen – lækre former og god komfort

Den lækre og lette About A Chair stol fra HAY er en stol man oftest ser i mange hjem rundt omkring i Danmark – og med god grund! Den er utrolig enkel i sit udtryk og så formår den om nogen at samle æstetisk skønhed og dyb komfort i en smuk symbiose. Denne stol passer perfekt til spisebordet eller som mødestol, da det er en stol man med glæde vil sidde i i flere timer. Stolen fås i forskellige farver alt efter hvad man ønsker og alt efter hvad der passer ind i ens nuværende indretning.

 

Tray Table – kvadratisk og lækkert sofabord

Dette smukke og fine Tray table sofabord fra HAY må siges at være et af de mest populære HAY produkter gennem tiden. De smukke linjer og udvalget af størrelser gør dette bord til et af de mest oplagte sofaborde man kan få. Dette sofabord fås også i en hel palette af forskellige farver så du kan finde det bord som passer bedst ind i dit hjem.