Konfettirør og konfettikanoner til alle

Mange tror at konfettirør og konfettikanoner kun er egnet til store events, som koncerter f.eks. Den påstand kunne ikke ramme mere ved siden af. I dette blogindlæg vil jeg give dig tips og tricks til, hvordan du som privatperson kan gøre brug af konfettirør og konfettikanoner. Et godt sted at starte er, hvor kan du egentlig købe konfettirør og konfettikanoner henne? Det kan du her https://mavwatersystem.com/. Du skal ikke lade dig snyde af navnet, Mav WaterSystem kan meget andet end at levere watershows. Faktisk gemmer de på Danmarks bedste konfetti sortiment. Det er der ikke mange der ved, derfor synes jeg også det er på sin plads med dette blogindlæg. Det kan ikke være rigtigt, at du ikke ved hvor man kan købe alt det fedeste konfetti. Det gør du heldigvis nu.

Nu til den lidt sjovere del. Nu ved du, hvor du kan købe dine konfettirør og konfettikanoner. Men hvornår kan man egentlig tillade sig at bruge dem? Det vil jeg komme med nogle forslag til nu.

Firmafesten

Firmafester kommer i mange størrelser og tidspunkter på året. Det kan både være fredagsbar, sommerfest eller julefrokost. Men alle 3 slags fester har noget tilfælles, de er alle oplagte muligheder for at fyre konfettirør eller konfettikanoner af. En firmafest kan variere meget alt efter firmakulturen. Men det er ikke utænkeligt, at der på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen, vil være en form for konkurrence. Hvis der er en ting konfetti kan, så er det at fejre en vinder af en konkurrence. Jeg vil gå så langt at sige, at konfetti er skabt til lige præcis dette formål. Men pointen er jeg synes du skal købe nogle konfettirør eller konfettikanoner til jeres næste firmafest.

DHL-stafetten

DHL-stafetten er efterhånden blevet en fast tradition for mange virksomheder. Du har sikkert allerede gættet det og JA DHL-stafetten er den mest oplagte mulighed du får for, at fyre konfettirør af. DHL-stafetten handler om mange ting, sammenhold og fest er begge nøgleord. Men en stor del af det er også opbakning. Alle som har løbet DHL-stafet ved, at den bedste følelser er når man løber forbi det telt hvor ens kollegaer står. Alle står og klapper og råber efter en når man kommer løbende forbi. Forestil dig så, at de også have konfettirør der blev skudt af i det du løb forbi. Det kan jeg personligt selv skrive under på er den vildeste følelse. Det giver lige det ekstra kick, som får dig til at give den en ekstra skalle.  

Fødselsdagen

Sidst men ikke mindst er der fødselsdagen. Konfetti kommer i mange størrelser og former, her i blandt dannebrogsflag. Vi kender alle sammen den lidt akavede stemning der kan komme når man synger fødselsdagssang. Det er ikke alle der synger igennem, skal man synge alle vers, er det den nye eller gamle fødselsdagssang. Men jeg kan garantere dig for, at et bomberør fyldt med dannebrogsflag vil gøre underværker under fødselsdagssangen. Det eneste der er tilbage at sige her er, det skal prøves, du vil ikke fortryde det.