DVC er specialister i videovægge

Hvis du eller din virksomhed skal bruge en kvalitets videovæg, så er det altafgørende at du vælger en specialist. Alle der efterspørger en videovæg, om det så er en mindre videovæg eller storskærm, så er det noget vanskeligt teknik. Der er kæmpe forskel på om du har en kvalitets videovæg eller en billig videovæg, lad mig forklare dig hvorfor. Alle ved hvor stor forskel der er på et billigt tv og et dyrt tv. Det samme gør sig gældende for videovægge og storskærme. Forskellen er bare, at en videovæg kan være over 100” større end et normalt tv. Hvis du opskallerer et dårlig billede på en storskærm, bliver kvaliteten markant forværret og det er hvad du får hvis ikke du har specialister til at hjælpe dig. DVC, Dansk Video Center, er specialister når det kommer til videovægge og storskærme.

Videovægge og storskærme tjener mange formål. De er oftest brugt i forbindelse med konferencer og kongresser altså store events. Det kan være alt fra politiske topmøder til messer. Det lidt specielle er, at der ikke er ret meget andet der kan levere det samme slutprodukt som en videovæg. Det tætteste du kommer på er en projektor. Men du vil aldrig nogensinde få det samme billede på et lærred, hvor billedet bliver kastet op fra en projektor. Derudover er de ekstrem lysfølsomme. For at få en optimal præsentation med en projektor, kræver det et mørklagt lokale. Med en videovæg skal du ikke bekymre dig om sådanne ting. Det du også skal huske på er, at kunderne lejer oftest disse ting i forbindelse med salgsmesser eller lignende. Med andre ord er de ikke interesseret i, at deres produkter bliver sat i et dårlig lys pga. en dårlig storskærm. Det er DVC udmærket klar over, derfor har de investeret mange ressourcer i, at have de bedste storskærme på markedet.  

Videowalls er mere populære end nogensinde før

Videovægge er også kendt som videowalls og de har aldrig været mere efterspurgt end nu. Det hænger sammen med, at teknikken på området har været i rivende udvikling. Gennem årene er man gået fra LCD/plasma til LED og nu OLED. OLED sindssygt skarpt billede med utrolige farver, som man aldrig har set det før. Det er samme skærmteknologi man bruger i smartphones. Derudover er rammerne på skærmene blevet ufatteligt tynde, hvilket er en utrolig vigtig faktor for videowalls. En videowall er sammensat af flere mindre skærme for, at skabe det bedste billede, plus det logistisk er nemmere at håndtere. Derfor er det vigtigt, at rammerne på skærmene, som danner videovæggen, er så tynde som muligt. I dag er det faktisk muligt, at få skærme hvor rammerne er under 1 cm tykke.

Hvis du skal afholde en konference eller være med på en messe, hvor du skal bruge en videowall, så kontakt DVC. Udover de har landets bedste videowall, så kan DVC også levere mange andre ting indenfor det felt. De er generelt eksperter inde for udlejning og opsætning af av udstyr til alle slags arrangementer. Kongresser, konferencer, messer og større events er intet problem. Tag et kig på deres hjemmeside og se hvordan DVC kan hjælpe dig.