Hvordan får man plads på børneværelset med kasser til opbevaring?

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Man kender det helt sikkert, når man har børn derhjemme: Det roder ofte på børneværelset, og det kan være svært at skabe et overblik. Når man så har fået ryddet op på børneværelset, så går der ikke mange dage, før det hele ser rodet ud igen.

Der findes mange forskellige opbevaringsløsninger, men foldekasser fra fx danske Aykasa kan være en god løsning, da de både er billige og kan foldes sammen, så de ikke fylder så meget, når de ikke er i brug længere.

Hvordan får man så mere plads på børneværelset?

Foldekasser til børneværelset hjælper både børn og voksne med at få mere ud af hver kvadratmeter og skabt et bedre overblik.

Det smarte ved fx de her foldekasser fra Aykasa er, at de kan foldes sammen og findes i tre forskellige størrelser og flere forskellige farver. Foldekasserne fra Aykasa findes i Mini-, Midi- og Maxi-udgaver, så de kan imødekomme forskellige behov for opbevaring af af alt på børneværelset og i resten af huset.

Opbevaringskasserne fra Aykasa er perfekte til obevaring af legetøj og alle de andre små stumper og dele, som ofte ligger og roder på børneværelset.

foldekasser fra Aykasa

Hvad kan foldekasserne bruges til?

Det siger næsten sig selv, men foldekasserne fra Aykasa kan bruges til opvaring af alt fra Lego-klodser, legetøj i alle afskygninger, tøj og sko, værktøj, spil og bøger og meget andet. Foldekasserne bliver markedsført primært til børneværelset, men kan naturligvis også bruges til opbevaring på badeværelset, opbevaring på bryggers/lagerrum. Foldekasserne kan også fint bruges til opbevaring af fødevarer, så længe man husker at tage forbehold for hygiejne.

Hvor kan jeg købe foldekasserne fra Aykasa?

Desværre kunne redaktione ikke finde foldekasserne til salg på Aykasas hjemmeside, men de forhandles i stedet gennem lokale forretninger og webshops over det meste af Europa. Webshoppen loukrudt.dk sælger bl.a. foldekasser fra Aykasa og har mange på lager lige nu.

Hvilke farver findes foldekasserne i?

Foldekasserne findes i mange forskellige neutrale farver, som fx Coconut milk, light grey, klassisk hvid, banan-gul, melon- eller oliven-grøn og mange flere. Så der er helt sikkert noget, som falder i både de voksnes og børnenes smag – om man er til pangfarver eller mere afdæmpede farver, som ikke falder så meget i øjnene.