Sol, sommer og speedbådskørekort

Har man planer om at nyde sommerferien hjemme i Danmark, er der flere forskellige aktiviteter, man kan vælge at lave rundt omkring i landet. En aktivitet, der både er spændende og sjov, er en tur på en speedbåd på vandet. Man får vind i håret, sol på næsen og får oplevet og set Danmark fra en anden side ved at være på vandet.

 

Hvorfor vælge et speedbådskørekort?

Hvis man ejer en speedbåd eller har planer om at købe en, vil et speedbådskørekort være anbefalelsesværdigt. Det er ikke alle speedbåde, hvor det er påkrævet at have et speedbådskørekort, da det afhænger af blandt andet størrelse og motorkraft. Det vil dog altid være en fordel og en god idé at have, så du har kendskab til de forskellige regler.

 

Et speedbådskørekort tager ikke mere end blot én dag eller to halve dage at tage, og du vil efterfølgende kende sejlreglerne på de danske farvande og vigereglerne. Du vil kunne færdes sikkert og korrekt på havet uden at være til fare for dig selv eller andre.

 

Når man sejler en speedbåd, er det både skægt og spændende, men man må ikke glemme, at man stadig har et stort ansvar både for ens egne passagerer ombord, for andre trafikanter på vandet og sig selv. Du vil altså med et speedbådskørekort kunne udvise såkaldt godt sømandskab.

 

Der er flere forskellige steder i Danmark, hvor det er muligt at tage et speedbådskørekort. Du kan for eksempel tage et Speedbådskørekort hos speedbaadsskole.dk.

 

Hvis du bor i København, vil et speedbådskørekort især være attraktivt i sommerperioden, hvor du vil kunne nyde at sejle rundt i Københavns Havn og omkringliggende havne i det gode og sommerlige vejr.

 

Mulighed for at tage opfølgende kursus

Hvis man allerede har taget et speedbådskørekort, har man mulighed for at tage et opfølgende kursus efterfølgende. Med dette kursus vil du kunne få genopfrisket regler og generel viden eller opnå en større viden om sejlads. Du vil også kunne få lidt mere praktisk erfaring med at sejle speedbåd.

 

Hos Speedbaadsskole.dk tilbyder de et opfølgende kursus med praktisk sejlads i Københavns Havn.