Bambus – mit foretrukne bæredygtige valg

Jeg er en af dem som slet ikke kan få nok af bambus i mit hjem. Først og fremmest er jeg bare vild med bambus som plante – vidste I for eksempel godt at en bambus kan vokse på trods af tørke og oversvømmelse? Det er ret sejt synes jeg. Og også lidt inspirerende? Jeg tror vi allesammen har en bambus voksende i maven, som på trods af modvind og modstand faktisk er i stand til at komme igennem lidt af hvert! Ikke nok med at jeg er vild med det filosofiske aspekt af sådan en bambus plante, så er jeg faktisk blevet overrasket over hvad man faktisk er i stand til at lave med sådan en plante. Jeg vil derfor fortælle om mine to yndlings ting hvor bambusplanten indgår!

 

Bæredygtigt tøj lavet af bambus

Det jeg faktisk blev mest overrasket over, var at der faktisk bliver lavet tøj af bambus – og det er enormt lækkert! Stoffet er nemlig virkelig blødt og giver en virkelig god komfort når man har det på, og så er det også et ekstremt holdbart materiale som kan holde til lidt af hvert. Men det vigtigste er dog, at bambus tøj er det mest bæredygtige materiale du kan få til dit tøj og på den måde kan du få lækkert bæredygtigt tøj i din garderobe! En bambus plante behøver nemlig ikke pesticide regn eller andet kunstgødning, hvilket også gør bambus tøj til økologisk tøj! Jeg har derfor valgt at købe alt mit undertøj af bambus materiale netop fordi jeg elsker følelsen af at have noget undertøj på som er blødt og lækkert men som samtidig ikke indeholder alle de skadelige kemiske stoffer som min hud ikke har godt af! Derudover er bambus også lugtfrit og er ideelt til træningstøj da det indeholder en masse antibakterielle stoffer.

 

Bambus loungesofa til haven eller terassen

Jeg synes personligt at bambus sofaer er virkelig hyggelige og det kan virkelig klæde enhver have eller terasse at der kommer bambus møbler. Det skaber nemlig en meget naturlig aura og det synes jeg personligt er virkelig charmerende når man taler om havemøbler! Derudover pynter det også at have bambus planter ved siden af!