Hay puder er min favorit

I vores hjem har vi valgt at pryde vores sofaer, lænestole og senge med designerpuder fra Hay. Jeg er både helt tossede med Hay Dot serien, såvel som jeg er stor fan af Hay Eclectic puderne. For at det ikke skal være løgn, så er jeg faktisk stor fan af alle puderne. Jeg går ikke nødvendigvis efter det simple og stilrene look; snarere tværtimod. Jeg elsker nemlig farver – endda også pangfarver. Jeg plejer også at kombinere de stilrene møbler med Hay puder i alverdens farver, da det giver en rigtig god dynamik i rummet.  I dette indlæg bliver du meget klogere på Hay puder, samt hvorfor puderne er så populære i Danmark og meget andet.

 Flere forskellige puder fra Hay er placeret med hvid baggrund  

Os danskere elsker Hay puderne

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Hay puder – og navnlig Hay dot puderne – har været rigtig populære inden for de sidste mange år i Danmark. Hay Dot puderne er såkaldte pyntepuder, der er lavet af møbeltekstiler, hvilket er et meget robust stof, som ikke er til at slide op. Mine Hay Dot puder har jeg i hvert fald haft i rigtig mange år. Hay Dot puderne har 1 eller 2 karakteristiske knapper, som er placeret i midten af puderne. Farven på knapperne har typisk en kontrastfarve til resten af puden, ligesom bagsiden af puden også har en anden farve. Jeg har valgt at placere mine Hay Dot puder i min ene sofa – som sjovt nok også er fra Hay.   

Giv din indretning et pift med puder fra Hay

Der er ingen tvivl om, at Hay puder giver indretningen et rigtig godt pift. Jeg er kommet i rigtig mange hjem, hvor der ikke bliver gjort noget synderligt ud af indretningen – og det kan ærligt talt virke ret kedeligt. Når jeg til gengæld får besøg, så bliver min indretning altid komplimenteret. Det er sjovt nok næsten altid puderne, som bliver komplimenteret i kombination med mine sofaer.  

I vores soveværelse har vi pyntet vores masterbed med Hay puder fra serien Eclectic. Disse puder gør sig bemærket ved, at de har en skjult lynlås. Jeg har Eclectic puderne i flere forskellige størrelser og farver. Derudover sørger jeg altid for, at sengetæppets størrelse og farve passer til puderne.

De nyeste puder fra Hay, som jeg har anskaffet mig, er velourpuder, som er dejligt bløde. Disse velourpuder er helt simple i sort, og de har en meget fast struktur, hvorfor de giver en rigtig god rygstøtte.