Canon har taget Dubai med storm

canon camera

Den fantastiske olieby er vokset eksplosivt siden 00’erne, og er blevet centrum for verdenens overklasse og middelklasseturister. Penge er strømmet til, og udvalget af butikker er vokset som aldrig før, eftersom købekraften er styrket væsentligt. Det er derfor attraktivt som ung iværksætter at drage til Emiraterne og bygge en forretning målrettet de rige.

Selv de lokale nyder god succes af både turister og overklassen, og en af dem er BHMstore.com, som sælger kamera udstyr til Dubai og hele UAE. Vi har talt med ejeren Mustafa, som har givet sit bud på, hvorfor kameraer er populære som aldrig før i Mellemøsten.

”Jeg tror det er fordi, at der sker så mange spændende og uforglemmelige ting i Dubai, som de fleste ønsker at dokumentere gennem billeder eller video, så de altid har noget at se tilbage på. Derudover er overklassen altid glad for at promovere sig selv via fx Instagram og Facebook – derfor oplever vi også meget salg netop gennem disse kanaler”.

I bund og grund giver det god mening. Billeder og video er med til at dokumentere den ekstravagante livsstil i Dubai. Det er kun naturligt at salget indenfor kameraudstyr er vokset markant de sidste 10 år.
Særligt to brands har vundet hjerterne i Dubai og ikke mindst verden over – nemlig Canon og Nikon, der er førerende kameraproducenter world wide. Begge brands er velkendte for den høje kvalitet af billeder og video, som de kan producere. Særligt DSLR og spejlrefleks (mirrorless) kameraer er populære blandt amatører, fritidsfotografer og almene mennesker. På simpelvis kan du med disse typer kamera tage virkelig ekstraordinære billeder, uden at være professionel fotograf.

Skarpe priser på Canon i Dubai

Selvom vi befinder os Emiraterne, er pris stadig en afgørende faktor for at opnå salg. Udover de rige er der ligeledes mange turister og ekspats i middelklassen, hvor man ikke bare kaster sig om med penge.
BHM Store har derfor særligt fokus på at være skarpest prisen i hele Dubai og UAE, når det kommer til kameraer, uanset om det er Canon, Nikon, Panasonic, Sony, GoPro eller andre top brands.

De er autoriseret forhandler af selv samme brands, hvorfor de kan forhandle rigtige gode aftaler hjem, der stadig sikrer en god avance. Udover pris er leveringsmuligheder også afgørende – med en jetset livsstil er leveringstid afgørende – for ønsker man et kamera samme dag, kan du altid alternativt hoppe ned i Dubai Mall. Det sætter trods alt krav til virksomhederne, men hvor der er penge at bruge, er der også muligheder.

Der er gode fremtidsudsigter i Dubai, og går du med en iværksætter drøm i maven, så er mulighedernes-by et oplagt sted at få succes.