Tænker du over, hvordan dit tøj bliver produceret?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kan du godt give dig selv et klap på skulderen. For så er du allerede godt på vej til at gøre verden til et bedre sted. Store ord, ja, men det er også vigtige ord. De seneste par år er der kommet et øget fokus på miljø og arbejdsforhold, men overraskende nok, hører du ikke så meget til det inden for tøjindustrien. Dog vil du blive overrasket over at finde ud, hvor mange designerbrands, der egentlig tager ansvar for deres produktion. Heldigvis går det kun den rigtige vej, og vi ser mindre og mindre tvangsarbejde og ressourcespild, jo mere det diskuteres i medierne. Et af de designerbrands, der kan prale af at være medlem af organisationen Fair Wear Foundation, er det hollandske mærke King Louie. Du kan købe din King Louie kjole eller andet King Louie tøj her.

King Louie og Fair Wear Foundation

Lad os først og fremmest lige få det på det rene. Fair Wear Foundation er en non-profit organisation, der arbejder med brands, fabrikker, foreninger og nogle gange regeringer for at sikre og forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne inden for tøjindustrien i 11 forskellige produktionslande. King Louie har været medlem af Fair Wear foundation siden 2015, hvilket blandt andet betyder, at virksomheden løbende tjekker op på deres leverandører.

Din King Louie kjole, King Louie nederdel eller hvilket som helst andet item fra det hollandske designerbrand er altså fremstillet efter acceptable arbejdsforhold. Du kan være helt sikker på, at din King Louie kjole ikke er et resultat af hverken tvangsarbejde eller børnearbejde.

Og nu hvor vi taler om at gøre verden til et bedre sted… Så vil du sikkert sætte pris på at vide, at din King Louie kjole er fremstillet af genbrugt polyester fra PET-flasker.

Køb din King Louie kjole hos Superlove

De skønne designs, der kendetegner de enkelte items fra det hollandske brands stemmer meget godt overens med deres ansvarlige produktion. Din King Louie kjole vil være kendetegnet ved farverige mønstre, unikke prints eller skønne blomster, der kan gøre din hverdag bedre. Alle items fra det unikke designerbrand vil være fyldt med personlighed, og du kan gøre din King Louie kjole til din helt egen og ikke mindst bære den med god samvittighed.

Med King Louie behøver du ikke at gå på kompromis med noget som helst. Du kan få feminine pasformer, personlige designs, lækker kvalitet og god samvittighed. Alt dette kan du få i én King Louie kjole, som du kan købe hos Superlove.