Har du en urolig baby? så prøv en slyngevugge

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Vi kender det nok alle sammen. Søvnløse nætter, en urolig baby og den lille der græder i lange baner. Der ammes og der vugges natten lang, men på et tidspunkt bliver man også træt af at står der og vugge den lille – for vi skal da også have noget søvn. Svaret er en slyngevugge, som du kan få hos Moonboon. Den er simpelthen alle pengene værd – for en glad baby kan jo ikke gøres op i penge. Den kan hjælpe til at dit barn får en god nattesøvn – og dermed også at DU får en god nattesøvn.

Men hjælper en slyngevugge også hvis min baby har kolik?

Det korte svar er JA. Du kan hjælpe den lille med en god nattesøvn ved at få fingrene i en slyngevugge. Slyngevuggen anbefales faktisk til børn der har kolik, fordi den hjælper. Hvis du samtidig svøber barnet, mens det ligger og bliver vugget i slyngevuggen, jamen, så føles det ligesom at være tilbage i livmoderen – rolige og dejlige omgivelser! Selvfølgelig hjælper slyngevuggen ikke kun på en baby ramt af kolik. Hvis dit barn bare sover virkelig urolig om natten, så kan en slyngevugge også hjælpe dig – så alle kan få en god nattesøvn. 

Hvis din baby vågner hver gang, du stopper med at vugge…

Så er der hjælp at hente. For du skal selvfølgelig ikke stå at vugge den lille hele natten lang. Så får den lille en god nattesøvn, men du skal selvfølgelig også være frisk nok til næste dag – der er jo rigeligt at se til med en bette baby, især hvis du også har større børn. Der findes derfor en slyngevugge med motor til DIG, der netop står og vugger dit barn i timevis – og hver gang du stopper, så vågner baby. Og det går bestemt ikke. En slyngevugge med motor sørger for at den lille får fornemmelse af at være tilbage i livmoderen hele natten – eller indtil den bette er så langt væk i drømmeland, at du kan stoppe den. Har dit barn behov for lidt mere end bare en rolig vugning, så kan du selvfølgelig indstille hastigheden på motoren – den skal jo passe til dig og dit barns behov.