Gør brug af en overfaldsalarm

Ved at gøre brug af en overfaldsalarm med GPS har du muligheden for på en diskret måde at tilkalde hjælp, hvis du føler usikkerhed eller behov enten privat eller i erhverv. Det kræver blot et diskret tryk på alarmen. Afhængig af situation og behov kan du med din tryghedsalarm hurtigt komme i kontakt med en ansvarsperson eller politiet. En overfaldsalarm med GPS er ofte brugt på udsatte arbejdspladser, hvor personer ofte arbejder alene, hvor personer arbejder om natten, eller hvor personer arbejder med mennesker, som kan blive aggressive. En tryghedsalarm giver dermed dig og dine medarbejdere en sikkerhed i faretruende situationer. Det er ofte set at en situation bliver forværret, hvis det bliver opdaget, at der er blevet tilkaldt hjælp ved brug af en overfaldsalarm. Derfor anbefales det at gøre brug af en disket personalarm, så det ikke lige så nemt bliver opdaget i situationen.

En overfaldsalarm kan typisk indstilles og tilpasses ud fra individuelle behov, så du ved, hvordan du skal agere, når du klikker på alarmknappen. Under normale omstændigheder vil du blive stillet igennem til politiet eller en vagt, som omgående bliver sendt til området. Det foregår enkelt ved at følge signalerne via den indbyggede GPS i overfaldsalarmen. Dette er en tryghed hos de fleste, når du ved, at din overfaldsalarm har forbindelse til en vagtcentral døgnet rundt.

Glade medarbejdere

Denne udbyder af overfaldsalarmer bør du vælge

Der er mange udbydere af overfaldsalarmer på markedet, hvilket til tider kan gøre det mere besværligt end forventet. En af de mest populære udbydere på markedet er dog StellaSafe, som siden 2012 har leveret GPS trackere til personer med demens. Siden da har StellaSafe udviklet deres produkter, så de i dag bliver brugt både i det private eller erhverv. Her får du altså et kvalitetsprodukt, som enten gør dig selv, eller en du holder af tryg. Hos StellaSafe bliver overfaldsalarmerne konstant opdateret og udviklet, så de altid kan levere et sikkert system samt gøre brug af den nyeste teknologi. StellaSafe oplever positivitet fra forbrugerne, og på baggrund af erfaringerne viser det sig, at GPS-lokalisering blandt andet gør, at produkterne er pålidelige.

Men en overfaldsalarm enten i det private eller erhverv kommer du nemt og hurtigt i kontakt med en ansvarsperson eller kontrolcentral. Dermed føler du dig aldrig usikker eller alene. Så ønsker du at tilbyde dine medarbejdere en overfaldsalarm med GPS, så I altid kan føle jer trygge på arbejdspladsen, så tag kontakt til Stellasafe i dag, så I sammen kan finde den helt rigtige løsning til Jeres behov. Ved at tilbyde dine ansatte sikkerhed, så får du gladere og mere tilfredse medarbejdere hver dag.