Send en gavekurv, du selv har lavet, til en du holder af

Der er intet, der kan udtrykke taknemmelighed, lykønskning og kærlighed som en symbolsk gestus. Send en gavekurv som gestus og skru endnu mere op for symbolikken og kærligheden. På denne måde kan du virkelig udtrykke, at du holder af vedkommende, og der er intet så personligt som en gave, der bliver givet upersonligt. Ja, det skal vi nok forklare senere i artiklen. Send gavekurv direkte til din udkårne på hjertekurven.dk.

Lav din egen gavekurv efter dit eget budget

Har du nogensinde prøvet at have et gavebudget, som har været svært at overholde? Så er du bestemt ikke den eneste. Det er endnu sværere, hvis I er flere om gaven, så I alle skal blive enige. Nogle synes, gaven er for lille, andre synes, den er for dyr. Derfor er en god taktik altid at holde dig så tæt på det givne gavebudget som muligt, så du kan gøre alle glade.

Lav din egen gavekurv hos Hjertekurven og tilpas den, så den matcher nøjagtigt til det beløb, du mangler for at overholde dit gavebudget. Lav din egen gavekurv hos hjertekurven.dk og bestem helt selv, hvad der skal i den, og hvor dyrt det skal være. Lav din egen gavekurv og få evt. Hjertekurven til at købe den primære gave for dig, så det eneste du skal tænke på er budgettet. Hjertekurven køber din gave for dig helt uden at tage gebyrer for det, og så pakker de den naturligvis ned i kurven, som bliver pakket pænt ind. Lav din egen gavekurv og overhold gavebudgettet uden at gå på kompromis med gavens udtryk.

Send gavekurv direkte til modtageren – så bliver det ikke mere personligt

Alt efter hvad gavekurven skal bruges til, kan der være forskellige måder, der giver mest mening at give den på. I løbet af dit liv har du helt sikkert oplevet, at en god kollega gik på barsel, at din chef vandt en pris for Årets Leder, eller måske at en stakkels kollega gik ned med stress. Hvis ikke du har oplevet nogen af de nævnte ting, så har du helt sikkert oplevet, at du har følt dig taknemmelig for at have en, du holder af, tæt på dig. I alle situationer vil Lav en gavekurv hos Hjertekurven være oplagt for at vise din omtanke.

Nogle gange kan oplevelsen ved gavekurven dog gøres endnu mere personlig og speciel ved at tilføre noget upersonligt. Send gavekurv direkte til modtageren i stedet for at bestille den hjem til din egen adresse i første omgang. Send gavekurv direkte til modtageren og vis, at du tænker på vedkommende, selv når du ikke behøver at gøre det. Ved at sende den direkte til modtageren kan du skabe en endnu større overraskelse og glæde dig til at modtage en taknemmelig besked. Så send en gavekurv direkte til modtageren og hav god samvittighed over, at du viser omtanke, selv når du ikke bliver bedt om det.