Gør livet og hverdagen nemmere med en rollator

Rollatoren, som vi alle sammen kender, gør det nemmere og mere muligt for gangbesværede at bevæge sig rundt mellem dagens forskellige gøremål på en bekvem måde. Med rollatoren er det desuden muligt at medbringe blandt andet en taske eller andre nødvendige sager, uden det bliver besværligt. Ved at købe en rollator til dig selv, eller en du holder af, gør du det mere sikkert at komme omkring. En rollator er et hjælpemiddel, som giver dig en vis tryghed og frihed til at komme lige derhen, hvor du ønsker. En rollator er i dag meget almindelig i det danske gadebillede, og er formentlig et af de mest udbredte hjælpemidler til ældre og gangbesværede. Dette skyldes, at balancen opleves at blive væsentlig forbedret, når der er noget at støtte sig til. For nogle er en rollator uundværlig, hvor andre blot benytter den i perioder. Det er derfor meget forskellige fra person til person, og hvad årsagen til at benytte rollatoren er. En rollator har flere forskellige fordele, som i den grad er værd at benytte sig af, hvis du føler et behov for ekstra hjælp og støtte i hverdagen. Den vil hjælpe dig med at holde balancen, transportere varer hjem fra supermarkedet eller give dig et ekstra hvil med den indbyggede siddeplads, hvis du føler behov for det på turen.

Rollator

Udvælg den rigtige rollator til indendørs- eller udendørs brug

Når du skal udvælge en rollator til indendørs brug, er det vigtigt at kigge på størrelsen og mobiliteten. De fleste indendørs modeller er både smallere, og har mindre hjul, hvilket gør, at rollatoren nemmere kan komme rundt om hjørner, møbler og døre. Derudover er de fleste modeller udstyret med en bremse, som fungerer med en enkelt hånd, hvilket gør den mere manøvredygtig. Ønsker du derimod en rollator, som skal gøre gåturen til supermarkedet, veninderne eller skoven nemmere, så bør du gøre brug af en udendørs rollator. Her bør du være ekstra opmærksom på stabiliteten af rollatoren. De fleste er dog godt egnet til formålet, og er større og mere robuste ind dem til indendørs brug. Det vil sige, at hjulene eksempelvis er bredere og mere kraftige, så sten, grene og revner på vejen ikke er til gene.

Så ønsker du et hjælpemiddel til at gøre livet og hverdagen nemmere, og så du frit kan bevæge dig uden begrænsninger, så er en rollator et uundværligt produkt. Hvad end ønsket er en rollator til indendørs- eller udendørs brug med siddeplads eller taske, så findes der et væld af muligheder til dig.