Genskab kroppens rette funktion med osteopati

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Osteopati er en ukendt størrelse for mange. Det er en skam. Osteopati er nemlig en behandlingsform som de seneste par år, er blevet mere og mere populær, og det er med god grund. Osteopati er en behandlingsform som lader sig inspirere af mange andre behandlingsformer. Biomekanik, embryologi, fysiologi, neurologi, anatomi og sygdomslære er alle såkaldte grene, hvor osteopati søger inspiration fra. Det gør at osteopati er en anderledes men effektiv behandlingsform. I hjertet af Frederiksberg finder du Danmarks bedste osteopat Thomas Månsson. Han har sin egen klinik Månsson Osteopati og kaldet osteopati Frederiksberg. Thomas er både uddannet osteopat og fysioterapeut. Dertil har han mange års erfaring med behandling, fra sin klinik på Frederiksberg.

Osteopati var for år tilbage en behandling som folk søgte, når de havde prøvet lykke med andre type behandlinger, som f.eks. fysioterapi. Det har i nogle år været lidt en ukendt størrelse, som mange ikke har været helt trygge ved. Men i takt med, at folk fandt ud af osteopati kunne hjælpe dem, som ikke kunne kureres ved andre behandlingsformer, steg interessen langsomt. I dag er det med tiden blevet manges første valg, hvis de har problemet med kroppen.

Den manuelle behandlingsform

I osteopatiens verden går man meget op i, at det er en manuel behandlingsform. Med manuel menes der, at der bruges manuelle teknikker, som kun udøves med hænderne. Nogle omtaler det også som en form for manuel medicin. Det skyldes at du faktisk kan få stillet en diagnose, kun ved hjælp af den manuelle behandling. Hos Månsson Osteopati får du en meget professionel, dybdegående og ikke mindst en behandling der gør en forskel. Ikke nok med at Thomas er uddannet osteopat og fysioterapeut, så er han og uddannet inden for kraniosakralterapi. Derfor kan Thomas inddrage alt sin viden fra alle 3 fagområder, når han behandler sine patienter. Det giver ham et utrolig stort behandlings repertoire, der strækker sig over 3 behandlingsformer. Thomas gør meget ud af at pointere, at han gerne tager kampen op med patienter, hvor andre behandlere har givet op. Det er ikke unormalt, at man igennem en længere periode har gået til behandling, det kunne være fysioterapi, men uden bedring. Til sidst når man til et punkt, hvor behandleren og patienten må indse, det nok ikke er den rette løsning. For mange behandlere er dette en skræk patient. En der allerede har været igennem et behandlingsforløb uden at komme problemet til livs. Det er et skrækkeligt scenarie for patienten. Heldigvis for dem, vil Thomas meget gerne forsøge at afhjælpe problemet, med hans behandlinger. Det er noget mange patienter har været lykkelige for igennem tiden. Her kommer Thomas’ viden inden for osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi til sin fulde ret. Han kan måske finde en ny vinkel og ny behandlingsmetode, som andre ikke kunne. Derfor er Månsson Osteopati den bedste klinik på Frederiksberg. Der er ingen grund til at være opgivende, fordi andre behandlere har givet op. Bestil en tid hos Thomas, det kan muligvis være den bedste beslutning du har taget i dit liv.