Flotte firmajulegaver fra chefen

Sommeren er forbi og samtidig har efteråret meldt sin ankomst. At efteråret er kommet kan betyde mange ting. For mig er det, det første tegn på vi nærmer os julen og julegaver. Nu vil mange af jer nok sidde og tænke, at det er lige tidligt nok at bekymre sig om den slags. Men sådan er det ikke for mig. Jeg er nemlig direktør for en større virksomhed, med andre ord er det mig der står med ansvaret for firmajulegaverne. I skrivende stund er vi 500+ medarbejdere ansat. Det vil sige at det er et større logistisk projekt at købe firmajulegaver. For mig er den årlige firmajulegave en meget vigtig ting og firmajulegaven 2018 er ingen undtagelse. Det er ikke alle virksomheder som prioriterer det lige højt, hvilket der kan være mange årsager til. Dog synes jeg det er forkert, at nedprioritere firmajulegaven. Da jeg er lidt af en enthusiast på området, bruger jeg nok flere ressourcer på det end mange andre virksomheder. Det er et bevidst valg jeg har lavet, da jeg ser det lidt som en investering. En flot firmajulegave fra chefen er vigtig fordi den repræsenterer taknemlighed. En firmajulegave skal ses som firmaets og chefens måde, at takke for året der er gået.

Heldigvis er firmajulegaver noget de fleste virksomheder gør sig i. Men en firmajulegave kan komme i mange former og størrelser. Jeg er fortaler for, at det ikke kun er prisen der afgør om det er en god gave. Jeg har været ansvarlig for indkøb af firmajulegaver i min virksomhed i over 10 år, så jeg vil betegne mig selv som værende erfaren på området. Jeg har prøvet mange forskellige muligheder gennem tiden, nogle med større succes end andre.

 

Firmajulegaver fra PromotionMakers  

Sidste år tænkte jeg der skulle ske noget nyt på firmajulegave fronten. De sidste mange år har jeg givet mine ansatte en kurv blandet med forskellige ting, alt fra chokolade til vin. Det plejer at være den nemme og sikre løsning, specielt taget i betragtning af, at det skal være noget alle 500+ ansatte bliver glade for. Men sidste jul tænkte jeg, at den årlige julegave trængte til et friskt pust. Jeg fandt virksomheden PromotionMakers som specialister i bl.a. firmajulegaver. Hvordan bliver man specialist i firmajulegaver? Det gør man ved, at have de unikke muligheder som PromotionMakers kan tilbyde. De har nemlig et firmajulegave koncept, som giver helt nye muligheder. De tilbyder nemlig vælg-selv gaver, hvilket er helt genialt.

Vælg-selv firmajulegave går ud på, at hver enkelt medarbejder kan vælge deres egen gave ud fra et større udvalg. Hos PromotionMakers har de opdelt deres gave kategorier i forskellige prisklasser, plus de har en gaveshop. Det er gaveshoppen jeg fandt specielt interessant. Her vælger man hvor meget gavekortet/firmajulegaven skal lyde på, hvorefter hver ansat får et stort udvalg af gaver de kan vælge imellem. Denne løsning var en kæmpe succes sidste år, derfor er planen at lave samme nummer i år.