Nyt cykelregister skal styrke fællesskabet i Norge

en parkeret cykel

I Skandinavien har vi store problemer med cykeltyveri, som stjæles hyppigt i storbyerne. I mange år har Falck administreret et cykelregister i Norge med det formål, at vi i fællesskab er sammen om at passe på hinandens cykler.

Et cykelregister hjælper både forhandlere, privatpersoner og politiet med at melde eller identificere stjålne cykler. Hvis du står og skal købe en brugt cykel, så kan du med fordel tjekke cyklens stelnummer online, og se om den er stjålet eller ej. I Norge har du et rammenummer, som tilføjes i det pågældende norske sykkelregister. I Norge er det ligeledes vigtigt, at der er tale om et FG-godkjent sykkelregister før, at din sykkelforsikring kan dække delvis eller helt. FG-godkjent betyder blot, at det er godkendt af Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevdn i Norge.

Bikemember vil passe på din cykel

Det velkendte norske Falcksykkel register er udfaset, selvom der stadig er mange nordmænd, som har deres cykel registeret via Falck. Det efterlader et tomrum, som andre virksomheder er nødt til at prøve og udfylde, hvis det tætte fællesskab forsat skal eksistere i Norge.

Bikemember.no er en af de moderne efterfølgere til Falcks sykkelregister, som i bund og grund levere det samme produkt, men på en meget enklere, mere fleksibel og brugervenlig måde. Hos Bikemember kan du købe en FG-godkjent sykkelregistrering online til blot 149 kr. på årlig basis. Derudover hvis du har en stor familie, og derfor op til flere cykler, som du ønsker at tilføje til registret, så kan du faktisk registrere alle dem du vil for blot 299 kroner om året.

Ved tilmelding af register, så modtager du efterfølgende et sikkerhedsmærkat med posten, som du kan sætte på din cykel. Når din cykel er registret, så vil det ligeledes gøre det mindre attraktivt for cykeltyve, da det vil være tydeligt at cyklen er registeret hos Bikemember.

Giver dig bedre forsikringsvilkår

Ved indregistrering af din cykel i Bikemembers norske sykkelregister opnår du en masse fordele, som gør livet lettere som cykelejer. Først og fremmest vil du opnå bedre forsikringsvilkår, da deres register er FG-godkjent, hvilket betyder at du bl.a. vil have en lavere selvrisiko på din cykel i tilfælde af, at den bliver stjålet. Derudover giver Bikemembers fællesskab, der en større tryghed ved at parkere din cykel offentlige steder. Endvidere vil det lille iøjnefaldende mærkat afholde mange tyve fra at stjæle din cykel, da de ved den er registeret. Hvis den skulle blive stjålet, så kan du let melde det online, hvorefter alle andre i fællesskabet vil være behjælpelige, hvis de finder din cykel.