Flexleasing er det nye bilkøb

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Hvis du er den helt store bilentusiast og gerne vil have noget fedt at køre i, eller hvis du bare skal have en ny bil, så der er plads til hele familien, så har du helt sikkert været rundt og se de totalt absurde bilpriser vi har her i Danmark. Det er ikke alle som går med den form for penge på sig, og derfor ikke alle som kan finansiere sådan et bilkøb uden et lån. Flexleasing kan også betegnes som et form for lån, hvor du kan få råd til netop din drømme bil. I Danmark har vi en meget høj afgift på køb af biler, som nærmest gør det umuligt at eje en fed bil, medmindre at man virkelig har lommerne fulde.

Hvis du er en af de mange som desværre ikke har utrolig meget luft i økonomien lige nu og her, så har du helt sikkert hørt om det begreb, man i bilverden kalder for flexleasing. Et bilkøb er ikke noget man foretager sig på daglig basis, medmindre at man arbejder i et felt omkring bilsalg, og der skal derfor tages en masse ting i betragtning. En ny bil kan komme op og koste en hel formue, og kan derfor betegnes mere som en investering. Inden at man foretager sig sådan et køb, skal der derfor tænkes rigtig meget over alle faktorerne omkring et bilkøb. Det er her at flexleasing kommer ind og hjælper dig.

Flexleasing_erhverv

Flexleasing til erhverv og privat

I de seneste par år har flexleasing af biler været i en rivende udvikling, og folk vil hellere have en flexleasing af en bil i et par år, i stedet for helt at eje en. Indenfor leasing er der flere begreber som man lige skal have styr på, inden at man bevæger sig ud i en leasingkontrakt. En af de vigtigste begreber er bilens scrapværdi, som også kaldes restværdi. Når du leaser en bil, så bliver bilens scrapværdi efter endt leasingperiode fastsat, og denne scrapværdi står du til ansvar for. Når du kommer tilbage med bilen efter endt leasingperiode, bliver bilen tjekket for fejl, mangler og skader. Hvis bilens scrapværdi falder, så kan du derfor ende med en efterregning.
Set bort fra dette, så er der utroligt mange fordele ved flexleasing. Med flexleasing vælger du at dele registreringsafgiften op i flere små bidder, og du skal derfor ikke tænke på at smide et stort beløb i starten til udbetaling af bilen. De rater som der bliver betalt tilbage med er bestemt af bilens alder, men går helt ned på en betaling mellem 0,5%-2% af den normale registreringsafgift, som normalt ligger på 150%. Flexleasing bliver ofte brugt til de meget dyre biler, der har en høj registreringsafgift. Du får til og med også en billigere bilforsikring, da bilen forsikres uden registreringsafgiften. Udover dette så giver flexleasing dig også muligheden for, at skifte imellem flere køretøjer, så du måske kan have en sporty bil om sommeren og en større bil i form af en SUV om vinteren. Alt dette er privatleasing, men dog kan du også få flexleasing erhverv. Her gælder faktisk  de samme regler, det hele er dog bare i arbejdssammenhæng. Så hvis du gerne vil trille op i en lækker bil til dine møder, så har vi stedet til dig.