Lær at værdsætte din hud med Ecooking

I nutidens verden går alting rigtig stærkt. Man skal hele tiden være fremme i skoene, om det er i arbejdsmæssig sammenhæng eller på det personlige plan. I en konkurrencepræget verden som vores, gælder det om at være den stærkeste og bedste til lige netop det du gør. Det er lige det som Tina Søgaard prøver på, med sit nye Ecooking produktsortiment.

Nogle folk kan håndtere det konstante daglige pres, mens andre ikke er lige så gode. Det hele handler om at komme ud i kompleksitet, som i sidste ende vil udvikle dig som person. Vi når alle til et punkt hvor presset kan blive for meget, og det går ud over din hud. Når vi bliver pressede, trætte eller udkørte, så vil man kunne bide mærke i dette i din hud. Nogle får løsthængende hud mens andre begynder at udvikle akne. Det er problemer af denne form, som Tina Søgaard gerne vil kunne klare med sine produkter fra Ecooking.

ecooking

Ecooking – for dig som vil have en sundere hud

Tina har i flere år arbejdet i skønhedsbranchen, hvor hun lige så stille fandt ud af, at der ikke findes en  helt konkret mirakelkur mod alle ens hudproblemer. Alle de store mærker lancerer produkter på samlebånd, hvor de hele tiden påstår, at der bliver brugt nogle nye ingredienser og at de har fundet den endelige formular, på den bedste hudcreme. Det er dog ikke sådan det fungerer. Tina begyndte at eksperimentere i sit eget køkken til sine Ecooking produkter. Hendes mange timer på arbejdet og i sit personlige liv havde sat sit mærke på hendes hud, som var blevet træt og slap. Hun begyndte at eksperimentere med forskellige ingredienser hvor hun fik skabt en dagcreme, acne serum samt mange andre ting. Alle produkterne er allergivenlige og testet på Tina Søgaard i egen høje person. Hendes hjemmelavede produkter begyndte at vise sine egenskaber på hendes nu smukke hud, som gjorde at venner og bekendte også efterspurgte hendes produkter. Sådan blev Ecooking til.

Ecooking har helt 100% danske hudplejeprodukter, som har fokus på at have økologiske ingredienser. Du kan derfor vinke farvel til alle konserveringsmidler samt andre kemiske stoffer. Alt du får hos Ecooking er helt naturligt, og vil få din hud til at få sin styrke og glød tilbage.

Ecooking serien består af en masse forskellige produkter, som har hvert deres formål. Hvis du har et problem med tør hud, som ikke bliver meget bedre af det kolde vintervejr, så har Ecooking en ansigtsolie eller sågar en fugtmaske som du kan smide på. Hvis dit problem dog ligger i, at din hud bliver opblussen og rød, så har de en anti-rødme creme klar og parat til at bekæmpe det problem.  Alle produkterne er rent faktisk navngivet efter det de er, og de har derfor ingen fancy navne der ville kunne forvirre. En Ecooking dagcreme hedder derfor bare en dagcreme. Alt i alt så har Ecooking et fantastisk produktsortiment, som man ikke kan undgå at elske, så hvis du vil gøre noget godt for din hud, så forkæl den med en af de helt vidunderlige produkter fra Ecooking.