3 gode tips til selvforkælelse i din ferie!

Når ferien igen står for skud, er det tid til ekstra selvforkælelse for dig og dem du holder af. Der findes mange muligheder for at slippe tøjlerne og bruge lidt ekstra tid på sig selv, hvilket i sidste ende resulterer i mere energi, så du kan komme veloplagt tilbage til studie eller arbejde. I dette indlæg ser vi nærmere på forskellige muligheder for, at koble af og give dig god tid til dig selv – også uden at det nødvendigvis behøves at koste en formue!

Den klassiske getaway

For mange er forlængede weekender eller ferie forbundet med weekend getaways. Det er en god måde at få oplevet forskellige byer, samtidig med at der er tid til nærvær og selvforkælelse i høj grad. I Danmark findes flere hotel- og spaoplevelser, der kan give dig oplevelsen af luksuriøsitet og tid til afslapning. Også hos vores naboer i Sverige og Tyskland findes flere muligheder, der kun kræver få timers transport.

 

Mindre spa- og wellness ture kan være gode måder, at komme væk fra hverdagens travlheder. I modsætning til længere ferier er de lette at passe ind i et travlt program, samtidig med at de ikke nødvendigvis sprænger budgettet. Ofte vil en tur til et kur- og spaophold være inklusiv måltider, adgang til spaområder samt med mulighed for tilkøb af blandt andet massage. Det giver dig en fantastisk mulighed for, at få kroppen i fuldstændig ro, samt at få masseret de ømme muskler, så du igen kan vende retur til hverdagen frisk og fornyet.

Getaway light – selvforkælelse i hjemmet

 

Er det blevet tid til selvforkælelse, men er der ikke tid eller budget til den helt store tur? Eller skal du måske give en gave til en god ven eller veninde? Hele weekendture kan hurtigt blive uoverskuelige, da det kræver planlægning og hurtigt kan blive en større overvejelse. Heldigvis findes der mindre udgaver af spaoplevelsen, som kan klares til lavere penge, men fortsat giver tid til selvforkælelse og hyggelige stunder – enten alene, eller med en du holder af.

 

Lækre sæber, basesalt, duftlys og lækre snacks kan alle være med til, at skabe den lækre oplevelse i hjemmet. Tag et lækkert bad efterfulgt af en god middag, tænd duftlysene og hav en fantastisk oplevelse. Mulighederne er mange – og det er fantastisk! Også som gave kan denne type produkter være oplagte. Mangler du ideen til den perfekte gave? Så kan du finde forskellige pakker til selvforkælelse her.