Sunny Beach med drengene

Hey Alle sammen!

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste rejse til Sunny Beach i Bulgarien med drengene. Det har været en uge med fest, damer, solbadning og generelt bare afslapning.

Afbudsrejse til Bulgarien

Vi havde købt turen igennem Uptours, som stod for det hele allerede fra starten af – selv aktiviteterne dernede. Guiderne virkede til at have ret godt styr på os, selvom vi måske ikke var de nemmeste typer at have med at gøre. Rejsen til Bulgarien var faktisk ret impulsiv og ikke planlagt fra starten af. Vi havde jo godt nok hørt en masse ting om Sunny Beach og overvejede selv hvor slemt det kunne være. Turen var ikke som sådan planlagt – vi havde kun aftalt at tage af sted i uge 27 med en afbudsrejse. Så da vi så at Uptours havde billige all-inclusive afbudsrejser til Sunny Beach, kunne vi simpelthen ikke lade være med at give det en chance. Og vi blev ikke skuffede!

Vores hotel hed Hotel Sun Palace, og var et virkeligt lækkert 4-stjernet hotel med tilhørende pool, all-inclusive og hele pakken. Det var super fedt bare at kunne læne sig tilbage og nyde livet med gratis drinks, mad og snacks efter en hård bytur dagen før, og så ud at ligge ved poolen og pleje tømmermændene bagefter.

Aktiviteter i Sunny Beach

Som jeg nævnte før, stod Uptours’ guider også for at stable nogle virkeligt fede aktiviteter på benene dernede.

Vi havde købt det der hedder et Sunny Beach VIP-kort, der gav adgang til alle aktiviteterne, som Uptours arrangerede i Sunny Beach. Desuden fik vi også rabatter på de fleste barer, klubber og restauranter i byen, så det var faktisk ret hurtigt tjent ind.

Aktiviteterne i Sunny Beach drejer sig jo hovedsageligt omkring fest og farver, da det er det vi er der for. Og fordi vejret i Bulgarien ligger på omkring de 35 grader, er der garanti for god stemning og fede fester.

Derfor hoppede vi også på alle aktiviteterne – lige fra poolparty og skumfest, til partybåd og UV-fest.

Personligt, var jeg størst fan af skumfesten og partybåden, selvom alle festerne var super fede. Uv-festen og båden toppede bare lige skalaen, blandt andet fordi partybåden jo bare er en super blæret opgradering af poolparty, hvor man sejler rundt og fester, samtidigt med at man kan svømme rundt om båden.

Stranden i Sunny Beach

Normalt tænker man måske ikke på lækre sandstrande, når man tænker på Bulgarien, men Sunny Beach har faktisk en virkeligt lækker sandstrand, med lækkert sand og helt lyseblåt vand. (Golden Sands, har jo heller ikke fået dét navn ved et uheld).

Derfor lå vi faktisk også på stranden rigtigt meget af tiden vi var dernede. Både fordi der var så super lækkert at være, men også for at kigge på damer, der ikke nødvendigvis boede på hotellet.

Så for at opsummere, kan min første rejse til Sunny Beach – og Bulgarien generelt, varmt anbefales. Vælger du/I at rejse med Uptours, kan I i hvert fald forvente fest og farver, og at der er er styr på det hele allerede når i ankommer i lufthavnen.