Styrk dine salg med Adtimize

digital marketingsbureau

Vi er lige nu i en tid hvor at sociale medier og nærmest alt på nettet fylder en stor del af vores hverdag. Vi er konstant online og har konstant telefonen på os. Lige så snart at vores telefon bare vibrerer en lille smule, så er vi utroligt hurtige til at tage den frem og tjekke op på, hvem eller hvad der gerne ville i kontakt med os. Flere og flere statistikker viser, at vi bruger mere og mere tid på vores telefon, hvilket en masse virksomheder har scoutet. Det betyder, at de kan skabe sig en masse brand awareness ved at smide nogle annoncer op, samt markedsføre sig selv online. Det er dog ikke alle som kan finde ud af dette og derfor kan man i visse tilfælde gøre brug af et marketing bureau. Og lige sådan et marketing bureau finder du i København på adtimize.dk

Annoncering og Google shopping

Der er en masse måder hvorpå man kan styrke en virksomheds digitale markedsføring. En af de mange måder er nemlig Google Shopping. Google Shopping (eller Google Product Search, Google Products og Froogle) blev lanceret tilbage i d.12 december 2002. Google Shopping blev skabt af Craig Nevill-Manning.

Med Google Shopping kan du, som forhandler, bruge Google til bl.a. at hjælpe med at promovere dit lager og produkter og booste trafikken på siden. Dette er en god måde at skaffe trafik og potentielle køb af dine produkter. Måden man starter med Google shopping og annoncering på er, ved først at sende produktdata ind til Google, hvorpå man så kan oprette en kampagne. Denne kampagne vil blive smidt op på relevante steder, så kunder kan få nogle relevante bud på hvad de kan købe. Det vil sige, at du kan oprette en annonce til nogle helt nye høretelefoner. Når en potentiel kunde så søger på høretelefoner, så vil din kampagne kunne dukke op. Måden at dette virker på er ved, at Google har skabt et form for slide, under de bedst betalte annoncer. Her vil du have muligheden for at ”swipe” til venstre og højre for at se flere produkter i samme kategori. Det kan være en helt ideel salgsteknik, da disse produkter er helt øverst med de bedst betalte annoncer, og er derfor noget af det første man får øje på.

Dette er bare en af de mange ting som Adtimize kan hjælpe dig og din virksomhed med. Så hvis du kunne tænke dig en udarbejdet Google Shopping kampagne, så ved du nu hvem du skal have fat i.