Få hjælp til at behandle tandlægeskrækken

Lider du også af tandlægeskræk, og har du udskudt at gå til tandlægen i mange år på grund af det? Så er du ikke alene. Det er der flere i Danmark, der gør hver gang, det er tid til at tage forbi tandlægen – og det gør jeg også selv. Faktisk lider op mod 40% af befolkningen af tandlægeskræk, så det er helt normalt at være nervøs for at gå til tandlægen. Det vigtigste er bare, at du husker at tage til tandlægen i ny og næ. Det bedste er at tage til tandlægen én gang om året. For når du ikke tager til tandlægen med jævne mellemrum, går det ud over dine tænder og dit tandkød – og det skader faktisk også din mundhygiejne. 

For at hjælpe dig af med din tandlægeskræk, så du husker at tage forbi tandlægen én gang årligt, kan du få hjælp hos en tandlæge. Hos Martin Åside, der er tandlæge i Ringsted, har de mange års erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk. De forstår, at det kan være svært og ubehageligt at gå til tandlægen, når du har tandlægeskræk. Derfor er deres personale parate til at gøre alt for at dit tandlægebesøg bliver en tryg og behagelig oplevelse. Du styrer selv behandlingens tempo, og du får mulighed for at følge med i hele forløbet. 

Tandlægeklinik, der tager hånd om dig

Hvis du har besluttet dig for at få hjælp til at overkomme din tandlægeskræk bare en lille smule, så tager tandlægerne hos Martin Åside virkelig hånd om dig. Og ikke nok med at hjælper dig med din tandlægeskræk, så laver de også en behandlingsplan, der både er bedst for din sundhed, men også din økonomi. De ved nemlig godt, det kan være dyrt at tage forbi tandlægen, især hvis du har udskudt besøget i noget tid, og dine tandproblemer dermed er blevet værre. Hos Martin Åside skal det være en behagelig oplevelse hele vejen rundt, når du tager til tandlægen for første gang i lang tid. 

Er det smerterne, som holder dig væk fra tandlægen, så kan jeg betrygge dig med at De hos Martin Åside kun benytter den nyeste teknologi inden for bedøvelse. Det betyder, at du kan få ordnet hullerne i tænderne uden de store smerter – faktisk helt smertefrit. Det er jo helt fantastisk. Så tag et kig på deres side og se, hvordan de kan hjælpe dig.