Smarte vasketøjskurve

Mangler du en smart og funktionel vasketøjskurv med låg fås dette hos Ideshoppen i et bredt sortiment til enhver smag. Dette er oplagt til dig, som ikke kan lide synet af tøjvask, da du blot kan skjule det ved at sætte låget på. På den måde kan du abstrahere fra synet af vasketøjet og lade vasketøjet vente i ny, hvis dette passer dig bedst i øjeblikket.

Ideshoppen har blandt andet følgende vasketøjskurve med låg:

  • Sammenklappelige vasketøjskurven med velcro luk
  • Sammenklappelig vasketøjskurv i bambus
  • Spøttrup vasketøjskurven i hvidt træ
  • Ajstrup vasketøjskurv med låg i fyrretræ
  • Egtved vasketøjskurv med låg i valnøddetræ
  • Bindslev vasketøjskurv med låg i valnøddetræ
  • Sindal vasketøjskurven
  • Soho Dark Oak vasketøjskurv, Tom Tailor
  • Dobbelt vasketøjskurv i valnøddetræ

Vasketøjskurve med låg

Ideshoppen tilbyder sammenklappelige vasketøjskurve udført i en blanding af fleece, bomuld og bambus låg med velcro luk og en kapacitet på hele 60 l. Denne vasketøjskurv kan klappes sammen, når den ikke er i brug, og er derfor oplagt i de mindre hjem. En anden mulighed er Spøttrup vasketøjskurven i massivt hvidt træ med dekorativt mønster på siden. Denne vasketøjskurv er solid, og kan rumme meget vasketøj, og fungerer samtidigt som et møbel på eksempelvis badeværelset. Selve vasketøjskurven vejer 13 kg og måler udvendigt 84x80x40 cm. Den er derfor oplagt til de større badeværelser, hvor man har pladsen. Et andet alternativ kunne være taburetten i olieret valnøddetræ med vasketøjskurv. Denne vasketøjskurv fungerer både som taburet og vasketøjskurv, da den har et polstret låg. Den er praktisk, og velegnet til badeværelset, soveværelset, bryggerset m.m.

Sindal vasketøjskurv med låg

Ønsker man både en sammenklappelig vasketøjskurv med låg og en vasketøjskurv i træ, fås dette også hos Ideshoppen. Sindal vasketøjskurven er til dig, der ønsker alt dette. Den er funktionel, og ikke mindst bæredygtig, hvilket prioriteres af mange i dag. Kurven har en aftagelig stofindsats fremstillet af bomuld, som kan vaskes ved 40 grader. Derudover har kurven bærehåndtag, som gør den nem at transportere rundt i hjemmet. Den fås i farverne “natur”, lilla, grøn, sort, hvid og grå.
Ønsker man en vasketøjskurv i solidt træ fås dette også med låg.