Sådan finder du den perfekte gave til gin-elskeren

Gin er de seneste år blevet en populær drik, som nydes af både unge som ældre, og som derfor også produceres i mange forskellige smagsvarianter i dag. Kender du en, som er med på gin-bølgen? Så læs med her, hvor vi har samlet en kort guide til, hvordan du finder den perfekte gave til gin-elskeren.

Er der forskel på gin?

Svaret er: JA! Der er stor forskel på gin. Der er en række ingredienser, som typisk går igen i de forskellige gin-varianter, men ligesom med vin, der også altid består af druer, så kan de variere uendeligt på trods. Gin består typisk af en stamme af enebær, citrus, violrod, angelik og koriander. 

Nogle gin-varianter er sødet, og andre er ikke – nogle er tilsat farvestoffer, nogle er tilsat endnu flere smage end de fem vante osv. Der findes fem overordnede varianter af gin:

  • Premium gin
  • Destilleret gin
  • London Dry gin
  • Old Tom
  • Botanical gin

Du kan læse mere om varianterne hos Slikforvoksne og se nogle af de forskellige mærker. Gin kan nydes som den er, og den kan nydes i utallige drinks – bl.a. den nok mest kendte gin-drink; gin & tonic eller i en sød og frisk Gin Hass. 

Når gin-elskeren rigtig skal forkæles

Hvis ikke du er frisk på at købe en hel flaske gin, så findes der heldigvis også mange andre gavemuligheder, som gin-elskeren vil blive begejstret for. Det kan f.eks. være en gin julekalender, som indeholder en lille gin til hver dag i december måned. Eller en gin-gaveæske med et mindre udvalg af forskellige gin-varianter. Det vil helt sikkert være sagen for en rigtig gin-nørd. 

Har personen rigeligt med gin i forvejen? Så findes der også tilbehør til gin-drinks, som du kan overveje at købe. Det kan f.eks. være en god bog om gin, et par fine glas til gin-drinks, forskellige tonic-vand eller lækre, tørrede aromaer til at spæde ginnen op. 

Køb alkohol online nu, hvis du allerede ved, hvad du skal købe. Du kan finde et stort udvalg af gin hos Slikforvoksne.dk.