Male og afslibning

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Går du med tanken om at gøre noget ekstra ud af hjemmet, fordi det er ved at være længe siden du har gjort noget ved det. Du synes det er begyndt at blive lidt slidt, og der kommer flere og flere ulækre ting på væggen og den bliver nærmest gullig. Trægulvet begynder at blive ridset og får en farve som du bestemt ikke ønsker at vise frem til dine gæster. Her på nyhedsgruppen får du 2 gode råd til hvordan du kan gøre det lidt mere lækkert at bo derhjemme, og give dine gæster noget af et chok næste gang de træder ind i entréen.

Tip nummer 1

Få malet dine vægge med en lys farve. Det er altid et godt udgangspunkt at få malet væggene et par gange med den god “dyr” maling og jeg siger dyr fordi, maling skal være dyr du skal ikke gå ned på kvaliteten af malingen, heller give 200 kr. mere for en maling du ikke behøver at skulle male væggene over med 4 – 5 gange før den får den flotte hvide farve vi alle kender og elsker.

Tip nummer 2

Få udført en gulvafslibning, en gulvafslibning af dine gamle trætte gulve giver nyt lys og gør rummene meget større end du tror. En afslibning af trægulve kan give dit gulv en friskhed du ikke finder nogen andre steder, med andre ord er det et must, når du skal gøre op med manglende freshness i  huset. Du kan hos  læse meget mere om gulvafslibning og om hvilke behandlinger der er gode for hvilket gulv, men en ting er helt sikkert det er en god ide at få det gjort, hvis dit gulv ikke har fået en afslibning i mere end 10 år, eller at det er et gulv som bare ser utrolig slidt ud. Kig altid på gulvet, se om er dybe ridser, hvis der er det skal du have en ekstra grundig afslbining.