Hvad kan man forvente af en brystreduktion?

Hvis du overvejer at få udført en brystreduktion eller en anden plastikkirurgisk behandling, så er det vigtigt, at du undersøger behandlingen grundigt, inden at du træffer den endelige beslutning. En brystreduktion er en stor investering, men det er samtidig også en behandling, der kan fjerne fysiske gener. Hvis du eksempelvis har meget store bryster, så døjer du måske med en del fysiske gener, som du kan slippe for ved at få en brystreduktion. Derudover kan en brystreduktion også være en god beslutning for dig, der er fedt med asymmetriske bryster. Læs med og hør mere om, hvad du kan forvente af en brystreduktion. 

Hvordan foregår en brystreduktion?

For at få en brystreduktion bør du have en BMI på ca. 25. Dette sikre, at resultatet vil blive naturligt og flot. I løbet af selve brystreduktion operationen vil du være under fuld bedøvelse. På ca. 2-3 timer vil en eller flere læger fjerne overskydende hud og brystvæv fra et eller begge bryster. Det kan også være nødvendigt at flytte brystvorterne for at resultatet ser naturligt ud. Det er meget forskelligt hvor meget brystvæv der skal fjernes, men det anbefales, at der minimum fjernes 500 gram brystvæv fra hvert bryst. Arrene vil være synlige umiddelbart efter behandlingen, men de vil forsvinde inden for 12-18 måneder. Disse placeres dog ved brystvortene, hvor de ikke er særlig synlige. For at de forsvinder er det dog vigtigt, at du beskytter dem mod sollys i 12-18 måneder efter operationen. Derudover bør du undgå løft på over 2 kilo i løbet af den første måned efter behandlingen. 

Brystreduktion hos Agata Privathospital

Agata Privathospital er specialiseret i brystreduktion. Derfor kan du forvente, at resultatet af behandlingen vil se både smukt og naturligt ud. Behandlingen vil selvfølgelig gøre dine bryster mindre, men også fastere. Brysterne vil desuden kun ændre sig hvis du mister vægt eller tager meget vægt på, eller i forbindelse med en graviditet. Hvis du oplever mange fysiske gener på grund af store bryster, så vil mindre bryster gøre det meget sjovere og lettere for dig at dyrke sport og andre fysiske aktiviteter. Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse for at høre mere.