Gør noget godt for dine ansatte – de vil sætte pris på det

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Dine ansatte er hele grunden til at det går godt i afdelingen eller i hele virksomheden. Derfor skal man huske at værdsætte alt det ens ansatte gør for firmaet. Uden dem var der ikke nogen virksomhed. Prøv derfor at huske at gøre noget godt for dem en gang imellem. Det behøver ikke at være dyre gaver. Et rosende ord er tit mere værd end en 1000 gaver.

Følg med her for at få inspiration til hvordan du kan værdsætte dine ansatte, ved at gøre noget godt for dem.

 

Gaver og oplevelser

Husk altid at sætte pris på dine ansatte, især op til perioder hvor der er travlt i virksomheden. Det kan være du ejer en restaurant, og dine tjenere og kokke løber lidt stærkere i sommerperioden. Husk her at påskønne at de gider at løbe stærkere. Her kan du måske tage is med på arbejdet og belønne dem med en lækker is, efter dagen hårde arbejde.

Det er også altid en god ide at give en gave omkring højtiderne. Har kan du give fine medarbejdere en firma påskegave, bestående af et påskeæg og måske et lille gækkebrev hvori der står en lille takkehilsen. Når det bliver jul, kan du give dine ansatte en lidt større gave – dette vil de sætte pris på.

 

Et rosende ord når du langt med

Men ikke alt behøver at gå op i gaver og penge. Husk på at dine ansatte helt sikkert vil sætte lige så meget pris på et rosende ord. Det kan være alt fra: ”Du ser godt ud i dag Hanne”, eller ”Dejligt at du afleverede inden deadline, det sætter jeg stor pris på”. Det kan også bare være nogle medfølende ord: ”Du ser ud som om at du ikke har det så godt i dag, er alt okay derhjemme?”.