Årets største shopping-dag står for døren

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Danmarks absolut største shopping-dag står for døren. Nemlig Black Friday. Det kommer til at ske fredag d. 23. november og det forventes at blive den største shopping-dag i Danmark nogensinde. Sidste år slog Black Friday ny rekord i Danmark med et salg på intet mindre end 2.1 milliarder kroner. Siden Black Friday startede tilbage i 2013, har denne store shopping dag sat ny rekord år efter år og det tyder også på, at vi får en ny rekord igen i år.

Stor vækst i online handel på Black Friday

Vi handler generelt mere og mere på nettet, og det er især online at den store stigning i omsætning bliver hentet på Black Friday. Online kan folk nemlig sidde klar når kl. bliver 00:01 på Black Friday og alle de gode tilbud går i gang. Der er derfor store forventninger til online handel på Black Friday og det vurderes at online handel på Black Friday endnu engang vil vækste stort. Det skyldes i høj grad forbrugernes øget fokus på Black Friday, men også netbutikkerne der i større grad har fokus på at levere nogle skarpe tilbud på dagen.

Mulighed for at gøre et godt køb på Black Friday

På Black Friday er der mulighed for at gøre et godt køb, nærmest uanset hvilken form for produkt man er på udkig efter. Især elektronik og hvidevare er der mange penge at spare, hvor store kæder som EL giganten og Power holder kæmpe Black Friday udsalg. De fleste tøjbutikker holder også Black Friday og du kan også købe ting som en ny seng på Black Friday.

ny seng på black friday

Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, og på Black Friday kan du købe næsten alt du står og mangler med en kæmpestor rabat. Nogle butikker giver over 50% rabat i forhold til normalprisen. Så der er virkelig penge at spare på Black Friday. For at finde en komplet oversigt over gode tilbud på Black Friday klik her.

Nogle online butikker holder Black Friday hele weekenden

Selvom Black Friday kun er tiltænkt at varer hele fredag d. 23. november. Så er der nogle butikker der vælger at holde Black Friday udsalg hele weekenden. Nogle vælger sågar at tyvstarte og køre gode Black Friday tilbud allerede i ugen op til. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med gode tilbud hele ugen op til Black Friday og i dagene efter. Mandag d. 26. november er der også nogle online butikker der holder Cyber Monday. Der er således rig mulighed for at gøre en masse gode køb i november måned.