BEKEY SmartLock, en del af fremtiden

Teknologien i dag udvikler sig i sådan en fart, de færreste kan følge med. Hvilket er en god ting. Jeg synes dog, at der bliver udviklet for få ting, som rent faktisk er behjælpelige for “normale” mennesker i deres hverdag. Det jeg prøver at sige er, at der skal være flere udviklingsprojekter som BEKEY’s elektroniske dørlås SmartLock. SmartLock søger at hjælpe brancher som f.eks. hjemmeplejen ved, at gøre hverdagen nemmere for hjemmeplejens personale. Ved at implementere en elektronisk dørlås hos de ældre, kan det spare tid og ressourcer for hjemmeplejen og i sidste ende kommunen. Det er udviklingsprojekter som disse, jeg gerne så vi havde nogle flere af. En elektronisk dørlås er nok ikke den mest banebrydende opfindelse derude. Men det er en opfindelse som rent faktisk gør en forskel for mange mennesker.

Det er selvfølgelig ikke BEKEY som har opfundet konceptet bag en elektronisk dørlås. Men det BEKEY har gjort er, at de har videreudviklet og haft høje ambitioner omkring, hvad de vil udrette med dette produkt. I den forbindelse har de udviklet BEKEY SmartLock, som er deres udgave af en elektronisk dørlås. Det har hele tiden været målet med SmartLock, at tænke stort og gøre en forskel for virksomheder i deres daglige drift. I dag er BEKEY SmartLock med til, at gøre arbejdsdagen nemmere for hjemmeplejen i flere kommuner landet over.      

 

Elektronisk dørlås = Slut med nøglebøvl

BEKEY har haft én ting for øje da de udviklede SmartLock og det var at komme nøglebøvl til livs. Den elektroniske dørlås er direkte målrettet mod brancher, hvor fysisk nøglehåndtering er en stor del af hverdagen. Det er netop her, at SmartLock kan gøre en markant forskel. Som nævnt tidligere er hjemmeplejen et godt eksempel. Her har BEKEYs elektroniske dørlås allerede gjort en stor forskel. De kommuner som har valgt at implementere SmartLock oplever nemlig en hjemmepleje, hvor det er fuldstændig slut med nøglebøvl. Før i tiden skulle hjemmeplejerne have nøgler til hver en ældre borger de skulle besøge. I dag behøves de ingen fysiske nøgler. De kan låse hoveddøren op hos de ældre vha. deres mobiltelefoner. Det er både hurtigt, involverer færre omkostninger og er sikkert for alle parter involveret.

I dag har vi altid vores mobiltelefoner lige ved hånden. Det eneste det kræver er, at låse sin telefon op, åbne BEKEY appen og derefter kan døren åbnes med ét klik. Det gør SmartLock til en hurtig og effektiv procedure.

Der kan være unødvendige omkostninger forbundet med brancher, hvor fysisk nøglehåndtering er en stor del af hverdagen. Hvis en af hjemmeplejens medarbejdere mister en nøgle, vil man blive nødt til at udskifte låsen hos den ældre beboer. Det kan man undgå helt ved brug af en elektronisk dørlås. Det vil give færre omkostninger på den lange bane.

Ydermere, gør det også SmartLock til en sikker løsning. Man skal ikke undervurdere vigtigheden af, at sikkerheden er i top. Det er både vigtigt for den ældre men også for familie og venner. Foruden at SmartLock er SSL krypteret er det også muligt, at konfigurere hvem der skal have adgang til den elektroniske dørlås, helt ned til bestemte tidspunkter på dagen. Alt dette sker i softwareprogrammet NETKEY.